Tillsvidareprenumeration

Ni får först en provbox och därefter fortsätter prenumerationen tillsvidare och ni får en ny box för 209 kr/box (värde över 300 kr) plus 59 kr i porto. Varje ny box innehåller alltid ett roligt magasin, en spännande bok och coola prylar.

Boxarna levereras smidigt direkt hem i er brevlåda var 3–4:e vecka, men ni kan enkelt hoppa över en box om ni vill. Vi presenterar alltid nästa box i vårt magasin och på vår hemsida där ni också hittar sista avbeställningsdatum.

Som prenumerant är ni också med i vårt bonusprogram. Ni använder era poäng i vår webshop.

Vi har inga köpkrav och ni fortsätter bara så länge ni vill.

Vid kortbetalning

Du kan betala din prenumeration med kort från VISA eller Mastercard. För att kontrollera att kortet fungerar kommer vi att reservera 1 krona som du får tillbaka direkt eller inom några dagar.

Boxens pris dras från ditt kort i samband med leverans av boxen. Transaktionen utförs helt automatiskt och utan några extra avgifter för dig som kund. Alla uppgifter är SSL-krypterade och är enbart vår samarbetspartner DIBS som har tillgång till information om ditt kort. Du kan läsa mer på DIBS hemsida www.dibs.se. Du ansvarar själv för att tillräckligt belopp finns på kontot. Kan inte debitering genomföras kommer vi skicka en faktura till dig.

Webshop

Du betalar med kort och köpsumman blir reserverad på ditt konto när du skickar beställningen. Porto tillkommer med 49 kronor per order.

Vår leveranstid är beräknad till 1-2 veckor från det att din order mottagits av oss. Om någon av varorna du beställt tagit slut i lager, förbehåller vi oss rätten att utelämna varan från ordern och informera dig som kund om detta via e-post.

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot en leverans. Vill du returnera en leverans kontakta kundtjänst.

Övrigt

Stabenfeldt förbehåller sig rätten att godkänna alla nya prenumeranter och webshop kunder. Om du vill avsluta en prenumeration och inte vill fortsätta att få fler boxar kontaktar ni vår kundtjänst. Skulle någon vara ta slut i en box inkluderat premien förbehåller sig Stabenfeldt rätten att ersätta den med en vara för likvärdigt värde. Vi reserverar oss också för eventuella prisjusteringar.