– Köpvillkor –


Tillsvidareprenumeration

Du får en provbox för 29 kr inkl. porto. Du får även en fin överraskning. Därefter fortsätter prenumerationen tillsvidare och du får en ny box för 199 kr/box plus 59 kr i porto.
Boxarna levereras smidigt direkt hem i din brevlåda var 3-4:e vecka. Du hanterar din prenumeration på Min Sida där kan du också hoppa över en box om du vill. Som prenumerant är du också med i vårt bonusprogram. Du använder dina poäng i vår webshop. Du har ingen bindningstid och betalar med kort eller faktura.

 

Vid kortbetalning

Du kan betala din prenumeration med kort från VISA eller Mastercard. För att kontrollera att kortet fungerar kommer vi att reservera 1 krona som du får tillbaka direkt eller inom några dagar.

Boxens pris dras från ditt kort i samband med leverans av boxen. Transaktionen utförs helt automatiskt och utan några extra avgifter för dig som kund. Alla uppgifter är SSL-krypterade och är enbart vår samarbetspartner DIBS som har tillgång till information om ditt kort. Du kan läsa mer på DIBS hemsida www.dibs.se. Du ansvarar själv för att tillräckligt belopp finns på kontot. Kan inte debitering genomföras kommer vi skicka en faktura till dig.

 

Webshop

Du betalar med kort och köpsumman blir reserverad på ditt konto när du skickar beställningen. Porto tillkommer med 49 kronor per order.

Vår leveranstid är beräknad till 1-2 veckor från det att din order mottagits av oss. Om någon av varorna du beställt tagit slut i lager, förbehåller vi oss rätten att utelämna varan från ordern och informera dig som kund om detta via e-post.

 

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot en leverans. Vill du returnera en leverans kontakta kundtjänst.

 

Övrigt

Stabenfeldt förbehåller sig rätten att godkänna alla nya prenumeranter och webshop kunder. Du kan enkelt hoppa över en box på stabenfeldt.se. Du loggar in med ditt kundnummer. Om du vill avsluta en prenumeration och inte vill fortsätta att få fler boxar kontaktar ni vår kundtjänst. Skulle någon vara ta slut i en box inkluderat premien förbehåller sig Stabenfeldt rätten att ersätta den med en vara för likvärdigt värde. Vi reserverar oss också för eventuella prisjusteringar.

 

X