Nästa box

Om provboxen

Just nu!

Provbox 29 kr inkl. porto

Penny & Friends är bästa boxen för barn som älskar hästar!

Penny & Friends kommer att ge ditt barn mycket hästglädje och läslust.

Att väcka läslust, och hålla den vid liv, är otroligt värdefullt för barns utveckling. Flera undersökningar visar på samband mellan läsning, läsförståelse och skolresultat. Vill du läsa mer om varför det är viktigt att motivera barn till läsning, så besök gärna vår blogg.

Varje ny prenumerationsbox har ett speciellt tema och innehåller alltid det fina Penny & Friends-magasinet, en unik hästbok och praktiska hästprylar! Därutöver finns mer hästnyheter, fakta och tips på våra sociala plattformar!

Våra redaktörer har mångårig erfarenhet att jobba med tidningar till barn och barnlitteratur. Alla våra produkter är noga utvalda och kvalitetssäkrade.

Penny & Friends erbjuder en tillsvidareprenumeration för 199 kr/box plus 59 kr i porto. Boxarna levereras smidigt direkt hem i din brevlåda var 3-4:e vecka. Du hanterar din prenumeration på Min Sida där kan du också hoppa över en box om du vill. Som prenumerant är du också med i vårt bonusprogram. Du använder dina poäng i vår webshop. Du har ingen bindningstid och betalar med kort eller faktura.

Tidigare Penny & Friends-boxar

Hästdrömmar

Mer om boxen

Plask

Mer om boxen

HÄSTLOV

Mer om boxen

Nöjda kunder

"Hanna grät varje gång hon skulle göra sina läxor. Men hästintresset och de lättsamma böckerna fick henne att börja läsa och slutligen våga berätta om sin dyslexi."

Angelica, Hannas mamma

"Jag älskar Penny! Jag minns när jag fick min första box och äntligen lyckades läsa en hel bok. Jag blev så glad!"

Hanna

"Penny & Friends ger verkligen Elly mycket glädje! Hon älskar att läsa om hästar och djur, leka och få tips och idéer. Hennes stora intresse hjälper henne i både läsandet och i skolan!”

Paula, mamma till Elly

”Jag älskar att öppna min Penny & Friends box och se vad jag fått. Jag gillar mest tidningen, men också de fina böckerna och överaskningarna. Jag drömmer om att snart ha en egen häst!”

Elly, 9år

X