På jakt efter den perfekta julklappen? Titta hit!

En box är för hästintresserade, en annan fokuserar på fotboll och en tredje på girlpower. Men gemensamt för alla Stabenfeldts produkter är att de bidrar till ökad läsglädje, vilket visat sig ha massor med positiva effekter.

Dagens yngre generation tillbringar – liksom den äldre, bör tilläggas – många timmar varje dag framför skärmar av olika slag. Det är i sig inget negativt, men utvecklingen har bland annat visat att den längre läsningen överlag minskar.

Farorna är många: försämrad sömn, ökade stressnivåer, ett minskat ordförråd, svajigt självförtroende och överlag sämre skolresultat. Att vända på ett sådant mönster gör man förstås inte i en handvändning. Eller kanske är det exakt just det som man gör?

 

Motiverar till läsning och lärande

En prenumeration på någon av Stabenfeldts tre boxar är nämligen ett stort steg på vägen. I över tre decennier har vår mission varit att motivera till läsning och lärande, och dessutom lyckats ganska bra med det, om vi får säga det själva. Flera hundratusentals barn och ungdomar har genom åren tagit del av våra produkter, som framförallt har en stor fördel.

Genom att använda barnets specifika intresse som hävstång kan man nämligen ta sig förbi den ibland ganska höga läströskeln, och som förälder kan du känna dig trygg i att vi satt ihop en box som passar ditt barns intresse och ålder som handsken.

Här är våra tre olika produkter:

  • Penny & Friends, en box som vänder sig till de som är intresserade av hästar, djur, ridning, vänskap, pyssel och bakning;
  • Kickerz, som ägnar sig helt åt fotboll;
  • GIRL:IT, vars ämnen cirkulerar runt girlpower, vänskap, kärlek, kändisar, hälsa, pyssel, recept och mycket annat.

 

Den perfekta julklappen?

Våra redaktörer har mångårig erfarenhet att jobba med tidningar till barn samt barnlitteratur, och alla våra produkter är noga utvalda och kvalitetssäkrade.

Är du lite osäker så finns vår provbox för bara 29 kronor, vilket ger er en möjlighet att testa på paketet och se om det träffar mitt i prick. Och apropå paket – det här är också den perfekta julklappen: något fysiskt, lärorikt och roligt på samma gång.

Egentligen är det en win-win för dig och din son eller dotter, som förutom att varje månad få något att se fram emot också utvecklas i takt med att sidor bläddras och prylar används. Se det som en investering för framtiden.

2020.11.13

Hvorfor hestebøker får barn (og deres foreldre) til å fortsette å lese

Hevoskirjoja lukevat lapset (ja heidän vanhempansa)

Varför hästböcker får barn (och deras föräldrar) att fortsätta läsa

Pidätkö sinäkin kesällä vapaata ääneen lukemisesta?

Ingen bindningstid
Hoppa enkelt över en box
Läsglädje till över 100 000 barn

Checka in våra olika boxar! Första boxen 59:- inkl. frakt.

Penny & Friends ger 100% häst- och läsglädje!

GIRL:IT ger 100% girl power och läsglädje!

Kickerz ger 100% fotbolls- och läsglädje!