Mitt i Malmös innovativa hjärta.
Här finns Stabenfeldt.

Ett förlag som stimulerar språkutveckling, läsförståelse och kognitiva förmågor hos barn i olika åldrar. Via smarta månadsboxar. Du får: en utvald och åldersanpassad bok, ett faktanyfiket magasin och en trendsäker måste-ha-pryl. I en kreativ kombination.

Innehållet i din smarta box är dessutom utformat och kvalitetssäkrat av pedagog och författare, redaktör och designer. Och är skoj, skoj, skoj. Vi utgår nämligen från barnens favoritintressen. Som väcker wow-känslor och blir en naturlig start på en inspirerande utvecklingsresa. Så bli boxsmart du också.

Stabenfeldt är ett förlag som – omgivet av universitet, framtidstro och forskning i framkant – lyckats förmedla glädje och kunskap till hundratusentals barn. I 30 fantastiska år. Vår önskan är att ge ditt barn de bästa förutsättningarna inför skola, vuxenliv och en föränderlig framtid. Du som förälder får valfri smart box bekvämt hemlevererad, varje månad. Vi hjälper dig att tända kunskapens lampa. Lite oftare, betydligt enklare. Säg hejdå till stress och oro. Och ett efterlängtat hej till ökad kvalitetstid. Hos oss blir alla vinnare. Eller som vissa barn säger: Whoop, whoop!

Stabenfeldt AB

Tele: +46 (0)40 665 41 00
Mejl: info@stabenfeldt.se

Box 876, 201 80 Malmö
Besöksadress: Ångbåtsbron 1A, 211 20 Malmö

Org. Nr. 556377-8108