Fotbollsglädje och läslust!

Nästa box

Beställ provbox

Just nu!

Provbox 29 kr inkl. porto

Kickerz är bästa boxen för dig som älskar fotboll!

Att väcka läslust – och hålla den vid liv – är otroligt värdefullt för barnens utveckling! Så gör ett bra val för ditt barn och välj Kickerz, så hjälper vi er att inspirera!

Kickerz gör det enkelt för dig som förälder att motivera till läsning samtidigt som du ger ditt barn glädje och en rolig stund! Flera undersökningar visar på samband mellan läsning, läsförståelse och skolresultat.

Varje ny box är unik med ett speciellt tema och är fylld av fotbollsglädje och läslust. Boxen innehåller alltid ett roligt magasin, en åldersanpassad bok och prylar.

Läs om fotbollsäventyr, de bästa spelarna och klubbarna! Få fotbollsfakta och tips! Få värdefulla samlarkort, coola spelarposters och praktiska fotbollsprylar!

Våra enkla köpvillkor

Kickerz erbjuder en tillsvidare prenumeration utan bindningstid 199 kr/box
men du kan också välja att prenumerera på 6 boxar 179 kr/box
eller 12 boxar 159 kr/box och få ett lägre pris.

Porto på 59 kr tillkommer på alla boxar.
Om ni inte vill fortsätta att få fler boxar kontaktar ni bara vår kundtjänst. Du kan här också hoppa över en box om du vill.
Kickerz utkommer med 12-15 boxar/år.

För barn mellan 6-12 år.

Tidigare Kickerz-boxar

Tricks & Finter

Mer om boxen

Derby

Mer om boxen

Drömmål

Mer om boxen

Nöjda kunder

"Kickerz har absolut ökat Miltons läsintresse! Han läser bara det han är intresserad av, och eftersom han älskar fotboll så är Kickerz tidningar och böcker allt han vill läsa. Jag rekommenderar Kickerz till andra föräldrar, så deras barn får samma glädje."

My, mamma till Milton

"Jag vill gå med i Kickerz för att jag älskar fotboll och ville lära mig mer om det. Jag tycker tidningen är det bästa, man lär sig alltid något nytt. Sen jag gick med så har det blivit roligare att läsa, därför tycker jag att andra ska gå med i Kickerz."

Milton

X