Barnets bästa fotbollsbox

Kickerz är boxen för dig som har barn som tycker om fotboll, som önskar att ditt barn läste mer eller som tycker att det kan vara klurigt att veta vilka böcker du ska köpa. Kickerz låter barnets egna intresse, fotbollen, vara det som väcker lusten att läsa.

Varje box innehåller en faktabok, guide eller skönlitterär bok, Kickerz egna tidning, fotbollskort samt andra roliga fotbollssaker. Bland de skönlitterära böckerna finns den populära serien Tiny Timmy, en bok med många illustrationer och ett lättläst språk, skriven av fotbollsspelaren Tim Cahill. Faktaböckerna berör många olika områden inom fotboll och guiderna kan handla om EM, VM, Champions League, Allsvenskan eller Premier League. Tidningen som är skapad av oss innehåller spännande fotbollsfakta, information om spelare, posters, FIFA-tips och mycket mer. Varje box innehåller alltid de populära fotbollskorten och andra spännande fotbollssaker så som t-shirt, pennfodral eller gympapåse.

Unikt
Ditt barn får utvalda och åldersanpassade böcker i smart samspel med inspirerande magasin och attraktiva prylar.

Smart
Ditt barn överraskas med en smart box som stimulerar språkutveckling, läsförståelse och kognitiv utveckling.

Skoj
Ditt barn får läsa, drömma stort och lära sig mer om sina favoritintressen. Wow- och aha-känslor som ger mersmak.

Bekvämt
Du som förälder får pedagogisk och kvalitativ underhållning bekvämt hemlevererad. Och får mer tid över till annat.

 

 

Beställ din startbox för 0 kr i dag,
få en snygg PUMA-bag!
+ 49 kr i porto tilkommer

Välj den prenumeration som passar dig bäst.

Din första box är en utökad specialdesignad startbox till ett värde av 700 kronor. I den ingår boken Tiny Timmy, en fotbollsguide om drömmål, Kickerz tidning, Panini fotbollskort, målvaktshandskar och en snygg PUMA-bag.

Besök Kickerz klubbsida!  |  Följ oss på Instagram @kickerzsverige  |  YouTube