Fotbollsglädje och läslust!

Just nu! Provbox 29 kr inkl. porto

Allt detta ingår:

• Magasin
• Fotbollskort
Fictionbok: Tiny Timmy,
Cool träningsbag från PUMA
+ Trixboll
• Faktabok: Drömmål
• Vattenflaska

Totalt värde: 726 kr

Ange barnets födelsedag
Vi använder ditt barns födelsedag för att åldersanpassa innehållet i boxen.

Din provbox innehåller allt detta

Kickerz-MAGASIN

Fotbollsfakta om de bästa spelarna, klubbarna och ligorna, idolpostrar, träningstips och mycket mer!

FOTBOLLSKORT

Två paket med Panini FIFA 365 Adrenalyn XL Collection (12 kort) med fakta om världens bästa fotbollsspelare!

FICTIONBOK

Lättläst och illustrerat äventyr om fotbollstokige Tiny Timmy. Skriven av fotbollsproffset Tim Cahill!

FAKTABOK

Mål, mål, mål! Världens snyggaste drömmål i en och samma bok.

VATTENFLASKA

Rymlig vattenflaska till träningen!

+ ÖVERRASKNING!

I den stora provboxen finns det en fin överraskning.

FIN PREMIE!

Cool träningsbag från PUMA
+
Trixboll

Kickerz är bästa boxen för barn som älskar fotboll!

Kickerz kommer att ge ditt barn mycket fotbollsglädje och läslust.

Att väcka läslust, och hålla den vid liv, är otroligt värdefullt för barns utveckling. Flera undersökningar visar på samband mellan läsning, läsförståelse och skolresultat. Vill du läsa mer om varför det är viktigt att motivera barn till läsning, så besök gärna vår blogg.

Varje ny prenumerationsbox har ett speciellt tema och innehåller alltid det coola Kickerz-magasinet, fotbollskort, en lättläst fotbollsbok och coola fotbollsprylar. Därutöver finns mer fotbollsnyheter, fakta och tips på våra sociala plattformar!

Våra redaktörer har mångårig erfarenhet att jobba med tidningar till barn och barnlitteratur. Alla våra produkter är noga utvalda och kvalitetsäkrade.

Kickerz erbjuder en tillsvidareprenumeration för 199 kr/box plus 59 kr i porto. Boxarna levereras smidigt direkt hem i din brevlåda var 3-4:e vecka. Du hanterar din prenumeration på Min Sida där kan du också hoppa över en box om du vill. Som prenumerant är du också med i vårt bonusprogram. Du använder dina poäng i vår webshop. Du har ingen bindningstid och betalar med kort eller faktura.

Tidigare Kickerz-boxar

MÅLVAKT

Jorden runt

SOMMAR

Nöjda kunder

"Kickerz har absolut ökat Miltons läsintresse! Han läser bara det han är intresserad av, och eftersom han älskar fotboll så är Kickerz tidningar och böcker allt han vill läsa. Jag rekommenderar Kickerz till andra föräldrar, så deras barn får samma glädje."

My, mamma till Milton

"Jag vill gå med i Kickerz för att jag älskar fotboll och ville lära mig mer om det. Jag tycker tidningen är det bästa, man lär sig alltid något nytt. Sen jag gick med så har det blivit roligare att läsa, därför tycker jag att andra ska gå med i Kickerz."

Milton

"Kickerz är fantastiskt, det har verkligen fått Victor att börja läsa mer och bara spela dataspel. Vi snackar nu mycket fotboll istället och läsandet har absolut hjälpt honom i skolan!"

Jessica, mamma till Victor

"Jag ser alltid fram emot min nästa Kickerz-box! Jag tycker fotbollstidningen är det bäst bästa, men också de coola fotbollsprylarna. Jag gillar att spela och läsa om fotboll!"

Victor, 10år

Stabenfeldt har i över 30 år gett barn glädje och motivation till läsning. Allt med hjälp av deras egna stora intressen. Vi erbjuder idag tre olika prenumerationsboxar: Penny & Friends, GIRL:IT och Kickerz. Våra redaktörer har mångårig erfarenhet att jobba med tidningar och barnlitteratur till barn. Alla våra produkter är noga utvalda och kvalitetsäkrade.

Ange barnets födelsedag
Vi använder ditt barns födelsedag för att åldersanpassa innehållet i boxen.
X