Läsning, inspiration och girl power!

Just nu! Provbox 29 kr inkl. porto

Allt detta ingår:

• Magasin
• Rosa necessär
• Åldersanpassad fictionbok
• BFF-bok
• Vikbar borste
• Överraskning

Totalt värde: 356 kr

Ange barnets födelsedag
Vi använder ditt barns födelsedag för att åldersanpassa innehållet i boxen.

Din provbox innehåller allt detta

GIRL:IT-MAGASINET

GIRL:IT-magasinet – Fyllt med roliga tester,
artiklar, mode, DIY-pyssel, fina bilder och idolposters!

ÅLDERSANPASSAD FICTIONBOK

Baserat på barnets ålder får ni antingen Edie fixar allt (Start), Emily Sparkes och kompiskatastrofen (Läsnivå 1) eller Trumvirvel, tack (Läsnivå 2).

VIKBAR BORSTE

Cool och praktisk borste, perfekt att ha med på resa eller i skolan.

BEST FRIENDS FOREVER-BOK

Kreativ fylla-i-bok med kompistema. Skriv, klottra, rita och fyll i.

ROSA NECESSÄR

Superfin necessär med dragkedja och fluffbollar, med plats för allt till sleepoverpartyt.

ÖVERRASKNING

I den stora provboxen finns det en fin överraskning.

GIRL:IT är bästa boxen för barn som älskar läsning, inspiration och girl power!

GIRL:IT ger ditt barn glädje och motivation till läsning. Allt med hjälp av dess stora intressen.

Att väcka läslust, och hålla den vid liv, är otroligt värdefullt för barns utveckling. Flera undersökningar visar på samband mellan läsning, läsförståelse och skolresultat. Vill du läsa mer om varför det är viktigt att motivera barn till läsning, så besök gärna vår blogg.

Varje ny prenumerationsbox har ett speciellt tema och innehåller alltid det trendiga GIRL:IT-magasinet, en unik GIRL:IT-bok och coola prylar. Därutöver finns mer nyheter, fakta och tips på våra sociala plattformar!

Våra redaktörer har mångårig erfarenhet att jobba med tidningar till barn och barnlitteratur. Alla våra produkter är noga utvalda och kvalitetsäkrade.

GIRL:IT erbjuder en tillsvidareprenumeration för 199 kr/box plus 59 kr i porto. Boxarna levereras smidigt direkt hem i din brevlåda var 3-4:e vecka. Du hanterar din prenumeration på Min Sida där kan du också hoppa över en box om du vill. Som prenumerant är du också med i vårt bonusprogram. Du använder dina poäng i vår webshop. Du har ingen bindningstid och betalar m

Tidigare GIRL:IT-boxar

HELLO SUNSHINE!

Dream on

Sommarlov

Nöjda kunder

"Hela GIRL:IT-konceptet är fantastiskt! Det ligger helt rätt i tiden med sina olika delar. Jag rekommenderar GIRL:IT till andra föräldrar, det är ett bra sätt att ge sitt barn chansen att väcka och utveckla läsintresset!"

Cecilia, mamma till Linnéa

"GIRL:ITs böcker är alltid både roliga och spännande! Dessutom är GIRL:ITs tidning kul och så får man ju fina presenter varje gång. Jag hoppas fler tjejer går med i GIRL:IT!"

Linnéa

"Hela GIRL:IT-boxen är fantastisk, den ger verkligen Filippa inspiration att läsa och hitta på roliga saker med sina kompisar. Det hjälper henne att utvecklas i skolan!"

Charlotte, mamma till Filippa

"GIRL:Its tidning är alltid kul och dessutom är GIRL:Its böcker både roliga och spänannde osch så får man coola överraskningar varje gång! Jag önskar att alla mina kompisar hade varit med i GIRL:IT!"

Filippa, 9år

Stabenfeldt har i över 30 år gett barn glädje och motivation till läsning. Allt med hjälp av deras egna stora intressen. Vi erbjuder idag tre olika prenumerationsboxar: Penny & Friends, GIRL:IT och Kickerz. Våra redaktörer har mångårig erfarenhet att jobba med tidningar och barnlitteratur till barn. Alla våra produkter är noga utvalda och kvalitetsäkrade.

Ange barnets födelsedag
Vi använder ditt barns födelsedag för att åldersanpassa innehållet i boxen.
X