Ge ditt barn glädje och motivation till läsning och lärande!

I vår digitala tidsålder är det allt svårare att få barn att läsa och det är därför extra viktigt att göra läsningen rolig.

Vi har skapat en GIRL:IT-box som innehåller ett roligt magasin, en spännande bok och coola prylar. Då allt är kopplat till barnets intresse ökar motivationen till läsning och lärande. Innehållet i varje box är noggrant utvalt. Det ska kännas som födelsedag flera gånger om året! Läs om girl power, vänskap, kärlek, kändisar, hälsa, pyssel, recept och mycket mer.

Om ditt barn läser regelbundet ökar ordförrådet, vilket gör att skolarbetet kommer att bli lättare. Förutom att barnet utvecklas och lär sig mer så ökar även barnets självförtroende.

Tidigare GIRL:IT-magasin

Våra enkla köpvillkor

Ni får en GIRL:IT-provbox för endast 49 kr inkl. porto. Svara inom 7 dagar så får ni även en trendig ryggsäck! Totalt värde 648 kr!

Därefter fortsätter prenumerationen tillsvidare och ni får en ny GIRL:IT-box för 209 kr/box (värde över 300 kr) plus 59 kr i porto. Varje ny box innehåller alltid ett roligt magasin, en spännande bok och coola prylar.

Boxarna levereras smidigt direkt hem i er brevlåda var 3–4:e vecka, men ni kan enkelt hoppa över en box om ni vill. Vi presenterar alltid nästa box i vårt magasin och på vår hemsida där ni också hittar sista avbeställningsdatum

Som prenumerant är ni också med i vårt bonusprogram. Ni använder era poäng i vår webshop.

Vi har inga köpkrav och ni fortsätter bara så länge ni vill.

Nöjda kunder