Den perfekta gåvan för barn (6-14 år)

En prenumerationsbox som inspirerar barn att läsa och lära – så de kan få mycket glädje hela livet! Allt med hjälp av deras egna intressen!

Detta är en gåva för barn som ger mycket glädje hela livet! Att väcka läslust och hålla lärandet vid liv är otroligt värdefullt för barns utveckling och skolresultat. I varje ny box finns ett magasin, en bok och roliga prylar – som levereras hem till barnet var 3:e till 4:e vecka. Allt är anpassat till barnets intressen.

Den första provboxen kostar endast 29 kr inkl. porto, värde över 350 kr!

 

Så här beställer du en gåva

VÄLJ INTRESSE NEDAN

Du kan välja mellan tre olika boxar, med olika intresseområden. Välj och beställ nedan mellan Penny & Friends, Girl:IT och Kickerz.

VÄLJ LEVERANSADRESS

När du checkar ut, så anger du förälderns adress under “Leverera till annan adress/ge som gåva?”. Då levereras boxen smidigt hem direkt till barnet. Du anger även barnets ålder, så vi kan åldersanpassa innehållet i boxen.

TILLSVIDARPRENUMERATION

Du får en provbox för bara 29 kr inkl. porto. Därefter fortsätter prenumerationen tillsvidare och du får en ny box för 199 kr/box plus 59 kr i porto.
Boxarna levereras smidigt direkt hem i din brevlåda var 3-4:e vecka. Du hanterar din prenumeration på Min Sida där kan du också hoppa över en box om du vill. Som prenumerant är du också med i vårt bonusprogram. Du använder dina poäng i vår webshop. Du har ingen bindningstid och betalar med kort eller faktura.

Välj gåva efter barnets intressen

Penny & Friends är den bästa boxen för barn som älskar hästar. Läs om häst, ridning, stallet, äventyr, mysterier, hundar, katter, pyssel, bakning och mycket mer.
För barn mellan 6-13 år.

GIRL:IT är den bästa boxen för barn som älskar läsning, inspiration och girl power! Läs om kändisar, vänskap, kärlek, film, musik, djur, äventyr, mysterier, hälsa & motion, recept och mycket mer.
För barn mellan 7-14 år.

Kickerz är den bästa boxen för barn som älskar fotboll! Läs om de stora stjärnorna, klubbarna, ligorna, fotbollsäventyr, folbollsfakta, träningstips och mycket mer.
För barn mellan 6-12 år.

X