Den perfekta gåvan för barn (6-14 år)

Ge ditt barnbarn en gåva som motiverar till läsande och lärande.
Allt med hjälp av deras egna intressen!

I vår digitala tidsålder är det allt svårare att få barn att läsa och det är därför extra viktigt att göra läsningen rolig. Om ett barn läser regelbundet ökar ordförrådet, vilket gör att skolarbetet kommer att bli lättare.

Vi har skapat tre olika boxar som innehåller ett roligt magasin, en spännande bok och coola prylar. Då allt är kopplat till barnets intresse ökar motivationen till läsning och lärande.

Boxarna levereras smidigt direkt hem till vald målsmans brevlåda var 3-4:e vecka och kostar 199 kr/box plus 59 kr i porto. Om ni vill kan ni enkelt hoppa över en box. Vi har inga köpkrav och ni fortsätter bara så länge ni vill. Du betalar med kort eller faktura.

Välj valfri provbox för endast 29 kr inkl. porto, vårde över 350 kr! Du väljer gåva efter ditt barnbarns intressen!

 

Välj gåva efter barnets intressen

Penny & Friends är den bästa boxen för barn som älskar hästar. Läs om häst, ridning, stallet, äventyr, mysterier, hundar, katter, pyssel, bakning och mycket mer.
För barn mellan 6-13 år.

GIRL:IT är den bästa boxen för barn som älskar läsning, inspiration och girl power! Läs om kändisar, vänskap, kärlek, film, musik, djur, äventyr, mysterier, hälsa & motion, recept och mycket mer.
För barn mellan 7-14 år.

Kickerz är den bästa boxen för barn som älskar fotboll! Läs om de stora stjärnorna, klubbarna, ligorna, fotbollsäventyr, folbollsfakta, träningstips och mycket mer.
För barn mellan 6-12 år.

X