GIRL:IT

YUMMY!

DU FÅR:

GIRL:IT-magasinet: YUMMY! Massor med mumsiga godsaker! Vi spanar in lördagsgodis jorden runt, hottar upp fredagsmyset med söta såser och får bästa baktipsen av mästerkocken Tove Crona. Hur är det egentligen att vara vegan? Det får du läsa om här. Klurigheter och roligheter blandat med finfina posters.
• Tove Cronas receptbok: Laga mat med Tove Crona, en av Sveriges yngsta mästerkockar. Du får en receptbok med hennes favoriter, specialgjord för GIRL:IT!
• Popcornbägare: Bjud kompisar på popcorn i supersnygga bägare!
• Dekorationspinnar: Glittriga stjärnor att dekorera cupcakes och andra bullar med!
• Dekorationsstjärnor Stjärnor som glittrar gör dukningen extra fin! Du får dem i tre härliga färger, bara att strö ut på bordet.

Du får en av böckerna: 

Monstervakten Nelly – Läsnivå Start
Av Kes Gray
Nelly är inte rädd för monster. Sanningen är att hon faktiskt sitter barnvakt åt dem. Har du någonsin försökt lära en chund, en hund med sex ben, att sitta? Eller gjort pannkakor med en orange Squurm? Varje gång som Nelly ringer på dörren hos en monsterfamilj väntar nya utmaningar. Följ med på hennes galna och roliga barnvaktningsuppdrag!

Citronbiblioteket – Läsnivå 1
Av Jo Cotterill
Sedan Calypsos mamma dog har hennes pappa blivit en annan. Han skriver bara på sin bok ”Citronens historia”. Samtidigt är huset stökigt, det finns aldrig någon mat i kylskåpet, och Calypso flyr till böckernas värld. När den nya tjejen, Mae, visar sig älska att läsa lika mycket som Calypso gör, blir de genast bästa kompisar. Men när Calypso upptäcker sanningen om sin pappa och hans bok börjar Calypsos liv att falla isär.

Aldrig någonsin – Läsnivå 2
Av Tom Ellen & Lucy Ivision
Skolresan till den franska skidorten går inte som planerat. Matilda, som kallas Dansmusen, har bråkat med sina tjejkompisar och Jack vet inte alls hur han ska prata med tjejer. Men när en fransk popstjärna − som ser ut precis som Jack − anländer på orten, så börjar de snöiga backarna bli lite mer intressanta …

Vill du hoppa över nästa box, logga in på “Min sida“. Sista avbeställningsdatum: 25 februari 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).