PENNY & FRIENDS

VINTERMYS!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Vilka regler gäller egentligen i ridhuset? Bästa tipsen för att hästmaxa hösten! Och så har vi träffat en polisryttare.
• Tubhalsduk: Varm tubhalsduk i fleece med häst på. Perfekt i stallet (eller var som helst!) under kalla vinterdagar.
• Halsband: Silvrigt, snyggt halsband!
• Överraskning: Superhemlig extragrej!

Du får en av böckerna:

Pysen & Petrine – Läsnivå 1
Av Kirsten Sonne Harild
En ponny som första pris. Petrine tycker inte det låter något vidare. Men mamma envisas med att köpa en lott. Och vinner! Vad ska Petrine göra nu? Hon har aldrig ridit! Den där toviga lilla ponnyn ser dessutom ut att både kunna sparkas och bitas …

Häst på annat vis – Läsnivå 2
Av Cecilia Wedmark
Ända sedan olyckan har Ragna undvikit allt som har med hästar och ridning att göra. Men det är svårt när det enda som ens kompisar kan prata om är livet i stallet och när de hela tiden frågar om Ragna hittat en ny häst att köpa än? Tur att Sofia, tjejen som vill bli veterinär, också går i klassen. Med henne kan Ragna få vara sig själv, utan att behöva tänka på hästar, eller olyckan. Men så tar Sofia med sig Ragna till sin kusins gård, där det finns tre hästar. Ska Ragna våga vara runt hästar igen? Eller kan man kanske ha häst på ett annat vis?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 17 november 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).