PENNY & FRIENDS

NÄSTA BOX: VILDA VÄSTERN!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Yiehaaaa! Dags för vilda västern att galoppera in i Penny-magasinet!
• Ringar: Tre ringar i metall med coola motiv.
• Nyckeldekoration: Hästigt skydd till din nyckel.
• PUMA-pryl: Antingen får du en gymbag eller en mössa av märket PUMA!

Du får en av böckerna:

Drömponnyn – Läsnivå 1
Av Amanda Wills
Ett underligt hus högt uppe på en klippa vid havet. Och en ännu underligare faster. Som tror på magi … Hur ska Ella stå ut en hel vecka här? Magi är ju trams! Så får hon se tavlan på den vackra ponnyn. Och blir som förtrollad. På natten drömmer hon konstiga drömmar. För det är väl bara drömmar? Eller …?

Hästtjejen – Läsnivå 2
Av Carrie Seim
Wills går i sjunde klass och är upp över mulen förälskad i hästar! Hon blir överlycklig när hon får chansen att börja rida hos den prestigefyllda Oakwoods ridakademi. Men Amara, drottningen av #Hästtjejer, kommer inte låta nördiga Wills trava in i deras ridklubb så lätt. Men med hästen Clyde vid Wills sida blir det säkert kul! Galoppera in i #Hästtjejernas värld och följ med Wills när hon navigerar sig fram i hästvärlden!

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Törst Läsnivå 2
Av Lizie Wilcock
Ibland måste du gå vilse för att hitta dig själv.
Karanda behöver ingen. Tycker hon. På väg till sitt sextonde fosterhem kraschar bilen hon åker med. Plötsligt är hon ensam i vild-marken. Det enda hon har med sig är en ryggsäck, en flaska vatten och en gammal bild av en mamma som hon inte har sett på åratal. Det här är hennes chans att fly från sitt gamla liv! Det finns bara ett problem … åttaåriga Solomon.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 2 maj 2024.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).