PENNY & FRIENDS

NÄSTA BOX: VÅRSKOJ!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Våren är här och det nya magasinet bjuder på tips om hur du tar bäst foton, fakta om haflinger och reder ut hur det funkar med grönt kort på tävlingar.
• Bi-penna: Supersöt bläckpenna!
• Kanin-hårsnodd: Hårsnodd med kaninöron = Perfekt till påsk!
• Fönster-stickers: Sätt upp den här söta kaninen på ditt fönster i påsk!
• Kanin-suddisar: Klart att det ska vara lite sådana här suddis lagom till påsk! 9 stycken.

Du får en av böckerna:

Hemligt hästliv – Läsnivå 1
Av Cecilia Wedmark
Ett liv utan hästar – så trist! Men Saga får inte ha någonting med hästar att göra. Inte sedan luftfärden från Fionas rygg. Men så träffar hon Erik och hans gulliga gotlandsruss. Och frestelsen blir alltför stor. Om Saga ska lyckas hålla hästlivet hemligt för mamma kommer det att krävas list …

Bäst på häst – Läsnivå 2
Av Sofia Wallin
Kim har ingenting emot att flytta. Att börja på ny ridskola och rida nya hästar kan bli en kul utmaning. Och Kim gillar utmaningar. Men problem uppstår. Det finns inga hästar i den nya staden! Det dröjer därför inte länge innan Kim börjar sakna sitt gamla hopplag och framgångarna de hade tillsammans. Och hästarna, såklart!

Så en dag hittar hon en mystisk lapp utanför ytterdörren. Kan den vara början på Kims nya hästliv?

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Utan filter
Av Anna Mainwaring
Tulip är känd för sina sminkvideor och när hon blir utmanad till att vara med i ett överlevnadsprogram på tv tackar hon ja för att få undkomma sin tokiga mamma, som tycker att allt i deras liv passar på sociala medier. Alla förväntar sig att Tulip ska misslyckas, men kan hon bevisa för världen, och Harvey, den söte nye killen som börjat på hennes skola, att hon är mer än bara ett sött ansikte, som kan mycket om smink? Kommer Tulip lyckas lägga ifrån sig sin telefon och sitt smink tillräckligt länge för att inse att hon klarar sig utan dem båda? Följ med på en reality-upplevelse utöver det vanliga!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 21 mars 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).