GIRL:IT

SWEET DREAMS!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Sweet dreams! Ibland måste man bara drömma sig bort! Inte alla drömmar slår in, men vad vore vi utan dem? Och vad betyder egentligen det du drömmer om, lär dig tolka dina drömmar. Fixa mysigt i sovrummert och bjud in till sleepover. Dessutom roliga fakta om djur och hur de sover.
Mandalabok: Pausa, måla och fyll i björnar på längden och tvären!
Penna: Penna för alla tillfällen, till exempel din mandalabok! Vilken penna blir din?
Örngott: Mysigt örngott att ligga och drömma på!

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Älvornas bo – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Tänk om du hade ett magiskt armband som gjorde att du kunde trolla fram vad som helst? När Evie hittar några busiga älvor i trädgården intill vet hon att det är dags att bege sig ut på ett nytt magiskt äventyr! Följ med på den tredje delen I Evies äventyr, skriven av den brittiska friidrottaren Jessica Ennis-Hill!

Totalt utan hund – Läsnivå 1
Av Jo Franklin
Allt Becca någonsin har velat ha är en hund. Vilken hund som helst skulle duga, faktiskt. Speciellt som att hennes bästa kompis Emily verkar ha glömt bort henne, och mamma och pappa är alldeles för upptagna av bebisen i mammas mage … Men så dyker hunden Monty upp. Stora, busiga, glupska Monty. Fast kan en sådan tokig hund verkligen passa Beccas familj?

En räv av sammet – Läsnivå 2
Av Catherine Fisher
Efter att ha räddat Tomas från förtrollning njuter föräldralösa Seren Rhys av sin första sommar på Plas-y-Fran. Men när hösten kommer tar den med sig en mystisk ny guvernant som verkar ha för avsikt att dra Tomas bort från Seren och hans familj. Farliga figurer lurar i huset och rädd för det värsta uppmanar Seren den mekaniska kråkan att hjälpa henne. Kan han nå henne i tid, och kommer Tomas att kunna fly de magiska varelserna som hotar att fånga honom?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 9 september 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).

På grund av ökade omkostnader höjs priset med 10 kr fr.o.m. nästa box.