GIRL:IT

SUNSHINE!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: SUNSHINE! Sol ute, sol inne – ja sol överallt! Nu vill man ju bada och sola och tänka på allt annat än skola och plugg. Men var på stranden hittar man dig? Gillar du att ligga still eller ska det helst vara aktivitet? Kanske känner du dig ensam eller är orolig för allt som händer runtomkring hemma och i världen? Här får du pepp och tips för att ta tag i detta. Let the sunshine in!
Mjukisdjur: Snöleopard! Samla alla! I den här boxen får du den utrotningshotade Snöleoparden.
Armband: Elastiskt pärlarmband med bokstäverna LUCKY!
Överraskning: Någonting extra, men hemligt, till dig!

Du får en av böckerna:

Mysteriet med Klubbhuset – Cass och gänget på Bubbelgatan – Läsnivå Start
Av Erika McGann
Cass och hennes bästa kompisar, Lex och Nicholas, är gänget på Bubbelgatan! Det utreder brott, löser mysterier och är med om spännande äventyr. De har till och med ett eget, hemligt klubbhus!

Gänget gör sig snabbt hemma i klubbhuset, där de börjar planera sitt nästa äventyr, då de inser att någon använder klubbhuset när de inte är där?! Saker flyttar på sig, kakor försvinner och dörren står öppen när de kommer. Vem är det som använder deras klubbhus?

Följ med Cass och gänget när de undersöker mysteriet med Klubbhuset!

Runornas gåta – ett vikingamysterium – Läsnivå 1
Av Janina Ramirez
Alva rusar genom skogen i nattens mörker med sin tama varg, Fenrir. Att vara ute ensam när främlingar landat på ön, folk har försvunnit och det ryktas om en hemlig skatt är kanske inte det klokaste. Men om hon någonsin vill bli en utredare som sin farbror Magnus måste hon våga ta risker. Hon måste vara först vid brottsplatsen, innan alla ledtrådar försvunnit! Vad Alva upptäcker skapar fler frågor än svar och snart har hon påbörjat en farlig resa – kommer den leda till sanningen, eller skatter?

Hemligheter och symaskiner – Läsnivå 2
Av Katy Cannon
Grace hade en plan för det här året – få huvudrollen i skolpjäsen och stå i rampljuset. Att lära sig sy ingick inte i den planen. Men efter att ha fått veta en stor familjehemlighet behöver hennes familj verkligen lappas ihop, och det är upp till Grace att göra det. Och varför känns det så himla viktigt att bevisa för den nya killen Connor att hon verkligen har förändrats?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 4 juli 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).