GIRL:IT

SUMMERTIME!

På grund av leveransförseningar följer inte fjällräven med i denna box. Du får istället en somrig mobilväska. 

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: SUMMERTIME! Sol och värme och glass = Sommarlov. Testa dig: Vilken glass är du? Vi har gått igenom kändisarnas vykort – vad gör de helst på sommaren? Läs om den utrotningshotade arktiska räven och en massa knasiga fakta om djurlivet under vattnet. Träna upp ditt minne. Här får du veta hur du blir en riktig minnesmästare! Och så lite tävlingar, plock och tips och somriga recept!
Mobilväska: Snygg och smart mobilväska som skyddar din mobil. Bär över axeln eller runt halsen.
Färgglad kam: Enkel att packa ner i strandväskan, perfekt för blött hår.
Överraskning!

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt och de försvunna prinsarna – Läsnivå Start
Av Babette Cole

Den här sagan har allt: Blivande prinsessor, illaluktande troll, en smart jätte, en listig häxa, hundratals grodor och paddor och – såklart – Prinsessan Vet Allt! Prinsessan Vet Allt är inte som andra prinsessor: hon kör motorcykel, vill aldrig gifta sig och det är hon som räddar prinsarna. Nu kör vi!

Rävsystrar – Läsnivå 1
Av Kathi Appelt & Alison McGhee
Jules älskar sin storasyster Sylvie. Sylvie, som är vacker som deras mamma, som är bäst på att göra snöfamiljer, och som springer snabbare än någon annan. I ena stunden är Sylvie där, i nästa har hon försvunnit från Jules. En rävunge föds, som är både räv, men också något mer. Hon känner att det finns någon som hon hör ihop med, någon hon är bunden till. Jules.

Nancy Parkers deckargåta – Läsnivå 2
Av Julia Lee
Nancy har precis fått sitt första jobb som tjänsteflicka hos fru Bryce. Det är kanske inte hennes drömjobb – hon skulle hellre bli detektiv och lösa massa mysterier, som i alla deckarromaner hon läser. Men hon upptäcker snart att det minsann händer mystiska saker rakt framför näsan på henne …

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 29 juni 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).