GIRL:IT

STARSTRUCK!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: STARSTRUCK! Nyår väntar runt hörnet! Vi avslutar – och börjar – året med glitter och glamour. Visst är det lätt att bli starstruck av sina idoler. Drömmen är ju att träffa dem, och vi har kollat in fans som har fått göra just det. Vi tittar också på märkliga krav och lyxiga vanor som vissa kändisar har – inte alltid vad man skulle kunna tro! Läs också om gulliga djur, du får fina posters på idoler och Tove Crona bjuder på nya, smarriga bakrecept.
• Strumpor: Coolaste strumporna med fyrverkerimönster!
• Hårklämma: Festlig hårklämma i metall som pryds av två fina fjädrar!
Överraskning! En hemlig liten nyårspresent!

Du får en av böckerna:

Mysteriet med Klubbhuset – Läsnivå Start
Av Erica McGann
Cass och hennes bästa kompisar, Lex och Nicholas, är gänget på Bubbelgatan! De utreder brott, löser mysterier och är med om spännande äventyr. De har till och med ett eget, hemligt klubbhus! Gänget gör sig snabbt hemma i klubbhuset, där de börjar planera sitt nästa äventyr, då de inser att någon använder klubbhuset när de inte är där?! Saker flyttar på sig, kakor försvinner och dörren står öppen när de kommer. Vem är det som använder deras klubbhus? Följ med Cass och gänget på Bubbelgatan när de undersöker mysteriet med Klubbhuset!

Level Up! Sista spelaren kvar – Läsnivå 1
Av Tom Nicoll
Fångade i ett videospel där alla är ute efter dem … Om Flo och Max någonsin vill kunna återvända till den verkliga världen, måste de LEVLA! Flo och Max kastas in i ett spel där de måste vara på sin vakt för att överleva. När deras vänner dyker upp i spelet är det omöjligt att veta vem de kan lita på. Tiden håller på att rinna ut och safe zone-området krymper snabbt … Kan Flo och Max bli de sista spelarna kvar eller blir det GAME OVER?

Flyga bort – Läsnivå 2
Av Lucy Christopher
Det är en grå vintermorgon. Islas pappa blir sjuk och hamnar på sjukhus. Där möter hon Harry, en kille med hår som en seriefigur. Från ett fönster på sjukhuset ser Isla och Harry en vild svan i en sjö. Svanen försöker flyga, men kan inte. Om Isla bara kan hjälpa svanen att flyga kanske allt annat också löser sig … En magiskt spännande historia om kärlek, svanar, drömmar, familj och att flyga bort.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 16 december 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).