PENNY & FRIENDS

STALLSKOJ!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Stallet är ju världens roligaste plats. Förutom massa stallskoj så blir det lättare kadriljövningar, fakta om quarter-hästen och westernridning!
• Cykel-sadelskydd: Vattenavstötande skydd till din cykel. Självklart med hästmotiv!
• Mangummiband: 100 gummiband i starka färger.
• Hästformad tvättsvamp: Praktisk tvättsvamp, både till häst och dig själv.

Du får en av böckerna:

Ponnydrömmar och jojotrick – Läsnivå 1
Av Nancy Belgue
Tioåriga Casey är ledsen. Favoritponnyn Blixten ska säljas. Men Casey har inte råd att köpa honom. Fast det ska ju ordnas en jojotävling i stan … Vinsten är en stor summa pengar! Och Casey är faktiskt en riktig jojodrottning …

Sommaren med Prince – Läsnivå 2
Av Kiersi Burkhart & Amber J. Keyser
Paley ser inte fram emot att tillbringa sommaren på en hästranch. Hon försvinner hellre in i sitt datorspel. Där kan hon vara modig – en riktig krigarprinsessa.

I verkligheten är saker och ting mycket svårare. Som att få hästen Prince att lyssna på henne. Eller att skaffa kompisar.

När en märklig upptäckt görs nära ranchen sätts Paleys mod ordentligt på prov. Och verkligheten blir plötsligt minst lika spännande som hennes spel.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 6 september 2022.