GIRL:IT

SPRINGTIME!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Vårkänsla! Våren är här och med den vaknar alla vårkänslor! Men visst är det ändå liiite jobbigt att komma upp till skolan? Här får du tips på hur du blir pigg på morgonen. Kanske dags att vårstäda lite? Rensa ut det gamla, fixa vårfint – och ordna ett litet hemmaspa. Du får också lära dig fantastiska fakta om makalösa bin!
• Penna: Vårlik penna med ett litet bi på!
• Mobilväska: Mjuk och luddig väska för din mobil.
• Överraskning: En överraskning ska vara en överraskning!

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt och de försvunna prinsarna – Läsnivå Start
Av Babette Cole
Den här sagan har allt: Blivande prinsessor, illaluktande troll, en smart jätte, en listig häxa, hundratals grodor och paddor och – såklart – Prinsessan Vet Allt!

Prinsessan Vet Allt är inte som andra prinsessor: hon kör motorcykel, vill aldrig gifta sig och det är hon som räddar prinsarna. Nu kör vi!

Emily Sparkes och tävlingskatastrofen – Läsnivå 1
Av Ruth Fitzgerald
Emily har av misstag råkat anmäla sin mamma till den tevesända tävlingen En mamma på miljonen. Och när hennes mamma faktiskt kommer med är Emily mer chockad än någon annan! Hennes mamma är långt ifrån den perfekta mamman, hon kan ju varken baka eller sy! Emily måste definitivt fixa en makeover till sin mamma, som helst går runt i gummistövlar. Hur ska det här egentligen gå?

TörstLäsnivå 2
Av Lizzie Wilcock
Ibland måste du gå vilse för att hitta dig själv.
Karanda behöver ingen. Tycker hon. På väg till sitt sextonde fosterhem kraschar bilen hon åker med. Plötsligt är hon ensam i vild-marken. Det enda hon har med sig är en ryggsäck, en flaska vatten och en gammal bild av en mamma som hon inte har sett på åratal. Det här är hennes chans att fly från sitt gamla liv! Det finns bara ett problem … åttaåriga Solomon.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 16 april 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).

På grund av ökade inköps-, tryck- och fraktkostnader så höjs priset med 39 kr fr.om denna box.