GIRL:IT

SPARKLE!

X = OBS! Innehållet i denna box skiljer sig lite från hur det var planerat. Anledningen är kraftiga förseningar orsakade av båthaveriet i Suez-kanalen. Utlovat innehåll kommer dyka upp i box längre fram. Som kompensation skickar vi med 2 extra överraskningar i denna box. 

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: SPARKLE! Hitta din GRL PWR, vem är du? Peppa dig själv, du är bra som du är! Stå upp för dig själv och andra. Läs om coola rekord satta av barn, och läs om den mysiga bengalkatten. Dessutom glittrigt pyssel till dig själv eller att ge bort.
• Mobilväska: OBS! Denna produkt ersätts med en överraskning.
• Glittriga stickers: Fjärilsstickers som lyser som diamanter.
• Överraskning!
• 2 EXTRA överraskningar!


Du får boken:

Sanity & Tallulah
Av Molly Brooks

I den här boxen får alla samma bok – den spännande serieromanen Sanity & Tallulah! Följ med de två bästisarna Sanity och Tallulah, som bor på en rymdbas, på deras galna, och spännande, liv ute i rymden. Den här boken har allt – science fiction, vänskap, vetenskap och kattungar med tre huvuden …?! Detta vill du inte missa!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 11 maj 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).