GIRL:IT

SOOO SWEET!

I denna box får du ett nytt samlardjur, fjällräven, som skulle varit med i box 2201. Mobilväskan, som skulle varit med här fick du därför istället i förra boxen.

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Sooo sweet! Hur sött och gulligt kan något egentligen bli? I det här numret tittar vi bara på mysiga, snälla, söta och gulliga saker. Djurungar, kändisarnas gulligaste moments, instagram-konton som är så söta så man knappt får nog. Och så bakar vi med mästerkocken Tove. Tips och pepp på mobil-detox, det behövs med jämna mellanrum.
• Mjukisdjur – fjällräv: Samla alla! I denna box får den utrotningshotade fjällräven.
• Fluffig hjärtformad nyckelring: Mysigaste nyckelringen, i rosa fluff med leopardmönster.
• Pins med kaktus och palm: Coola små pins att sätta på jackan eller väskan.
• Överraskning: Är det en överraskning så är det.

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt och de nördiga feerna – Läsnivå Start
Av Babette Cole
Prinsessan Vet Allt är tillbaka! I Sagolandet förlorar goda féer och gudmödrar sina jobb – de har blivit ersatta av De Nördiga Feerna. Till skillnad från traditionella goda féer, som ger alla tre önskningar var, så har De Nördiga Feerna en hemsida, där vem som helst kan köpa vilken önskning som helst. Vad skulle kunna gå fel …?


Helt magiskt – Läsnivå 1
Elaine Vickers
De tre tjejerna Grace, Jada och Malia hittar var för sig ett mystiskt skattskrin på biblioteket och fyller det med sina egna små skatter. Men ska de lyckas förvandla skatterna till det som alla tre egentligen letar efter: sann vänskap?


Förlåt för mina fenor – Läsnivå 2

Av Tera Lynn Childs
Lily har en hemlighet – hon är till hälften sjöjungfru! Olycklig kärlek kan vara tufft nog för en vanlig tonårstjej, men när man också är sjöjungfru är allt extra krångligt.
Kvickt som en snärt av en fiskstjärt får hon lära sig att vägen till ”lycklig i alla sina dagar” aldrig blir så rak som man tänkt sig …

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 22 juli 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).