GIRL:IT

SOMMARLOV!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Sommarlov! Äntligen, dags att vara ledig! Ingen klocka som väcker en på morgonen, slappa dagar i solen och på stranden. Men glöm inte att röra på dig bara för att du är ledig. Se till att hålla igång kropp och knopp – vi tipsar om hur. Kolla också in vårt stora sommarhoroskop och få tips på vad du ska packa ner till strandpicknicken. Hej sommaren – vi är redo!
• Passfodral: Skydda passet när du ska ut och resa.
• Bagage-tag: Gör det enkelt att hålla koll på resväskan.
• Handspegel: Lite större spegel, lätt att hålla i.

Du får en av böckerna:

Lottie Liptons äventyr Kairokattens förbannelse – Läsnivå Start
Av Dan Metcalf
Välkommen till British Museum – där underliga saker alltid verkar hända. Tur att Lottie Lipton finns där för att lösa mysterierna! Först försvinner den värdefulla Kairokatten från sin utställning och sedan bryter sig någon in på museet … Kan Lottie och hennes vänner följa ledtrådarna och lösa gåtorna innan det är för sent?

Psst, den här boken innehåller två olika berättelser!

Philippas tre önskningar – Läsnivå 1
Av Liz Kessler
Det är inte helt lätt att få en missnöjd fe till syster! Daisy har nämligen blivit utsedd till att vara Philippas fe-syster. Men Daisy gillar inte människor, eller sitt nya uppdrag. Daisy måste ändå se till att få jobbet gjort – hon är ju ansvarig för Philippa. Philippa ska nu hitta tre bra sätt att använda sina önskningar på, vilket visar sig vara svårare än man kan tro! Speciellt när varje önskning bara gör allt värre … Kommer Daisy att lyckas, eller upprepa fiaskot från sitt föregående uppdrag? Och kommer stackars Philippa lyckas ta sig ur allt fe-trassel?

Den mekaniska kråkan Läsnivå 2
Av Catherine Fisher
Den mekaniska kråkan låg på sidan. Det ena ögat såg rakt på henne …
Seren är på väg mot ett nytt liv, med en ny familj, när hon står och väntar på tågstationen en sen kväll. Då kommer en främling och ger henne ett paket, inslaget i tidningspapper. Men vad innehåller egentligen paketet? Och vad är det som pågår i hennes nya hem, där folk är rädda för att prata om Familjen och alla verkar ledsna, trots att det snart är jul? Tillsammans med en talande kråka och en magisk snöglob beger sig Seren ut på en farlig resa för att återinföra lyckan till sitt nya hem. Vågar du följa med?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 1 juni 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).