GIRL:IT

SOMMARLOV!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: SOMMARLOV! Finns det något bättre än ett lååångt härligt sommarlov?! Dagar som fylls med det du är mest sugen på; bada, sola, äta glass, hänga med kompisar. Du får roliga fakta om sommaren, och så kan du testa vilken som är just din sommarstil. Allt är så klart inte frid och fröjd bara för att det är sommar – det finns ju en del sommarplågor också. Men vi tipsar om hur du ska göra för att undvika dem.
Labyrintspel: Kan du få kulan hela vägen i mål? Testa ditt tålamod och balanssinne.
Melon-plånbok: Cool och smart plånbok, dessutom vattentålig!
Överraskning: En överraskning är en överraskning, inget kul om vi berättar i förväg.

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Den förtrollade hundvalpen – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Vad skulle du göra om du hade ett magiskt armband som gjorde att leksaker blev levande? Evies farmor har skickat ett nytt armband och den här gången blir ett gosedjur en riktig, livs levande hund! Hur ska Evie och hennes vänner lösa det här äventyret? Följ med på en magisk resa tillsammans med Evie!

Citronbiblioteket – Läsnivå 1
Av Jo Cotterill
Sedan Calypsos mamma dog har hennes pappa blivit en annan. Han vill inte prata om hennes mamma alls. Istället skriver han bara på sin bok ”Citronens historia”. Samtidigt är huset stökigt, det finns aldrig någon mat i kylskåpet, och Calypso flyr till böckernas värld. När den nya tjejen, Mae, visar sig älska att läsa lika mycket som Calypso gör, blir de genast bästa kompisar. Maes vänskap och hennes högljudda familj gör att Calypso känner sig mer normal än hon har gjort på väldigt länge. Men när Calypso upptäcker sanningen om sin pappa och hans bok börjar Calypsos liv att falla isär.

Den svarta svanen – Läsnivå 2
Av Catherine Fisher
En osynlig flicka, ett parlament av ugglor och en penna som skriver av sig själv – vägen till Den svarta svanens trädgård kanske blir Serens, Tomos och den mekaniska kråkans farligaste äventyr hittills. Lyckas de hjälpa kråkan att återfå sin mänskliga form igen? Och kommer de att hinna tillbaka till Plas-y-Fran innan det är för sent?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 9 juni 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).