PENNY & FRIENDS

SKOLSTART!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Vi berättar allt du behöver veta inför första ridlektionen, tipsar om de snyggaste grejerna till skolstarten, peppar så att du blir modigare i stallet och mycket mer!
• Gymbag: Härligt glansig gymbag till gympan eller stallet.
• 3D-linjal: Ska man mäta något så ska man mäta med stil! 30 centimeter lång. Vinkla linjalen så galopperar hästarna!
• Sportband: Perfekt att ha mobil, nycklar eller annat i när du rider eller sportar.

Du får en av böckerna:

En vän i stallet – Läsnivå 1
Av Malin Eriksson Sjögärd

En egen ponny!? Lina kan knappt tro att det är sant. Nu kanske Ellen och Myra äntligen vill bli hennes vänner … Men att äga en ponny visar sig vara svårare än väntat. Simba har en stark vilja och Lina får kämpa för att klara av honom. Dessutom vill pappa att hon ska vara med i ridskolans tävling. Hur ska det gå?!

Bäst på häst – Läsnivå 2
Av Sofia Wallin

Kim har ingenting emot att flytta. Att börja på ny ridskola och rida nya hästar kan bli en kul utmaning. Men problem uppstår. Det finns inga hästar i den nya staden! Det dröjer därför inte länge innan Kim börjar sakna sitt gamla hopplag och framgångarna de hade tillsammans. Och hästarna, såklart! Så en dag hittar hon en mystisk lapp utanför ytterdörren. Kan den vara början på Kims nya hästliv?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 11 augusti 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).