PENNY & FRIENDS

SKOLSTART!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Dags att träffa alla vänner igen! En ny kul termin väntar.
• Pennfodral: Snyggt stående, utdragbart pennfodral med roligt motiv.
• Hästig penna: Bläckpenna med hästar som flyter om du vrider den.
• Överraskning: Superhemligt såklart! Men det kommer garanterat passa till skolstarten!

Du får en av böckerna:

Månskensryttarna – Jordponnyn – Läsnivå 1
Av Linda Chapman
Har du vad som krävs för att bli en mästerryttare? Stall Månskensbacka går inget vidare. Regnet öser ner, ridbanan svämmar över och pengarna är slut. Amara och hennes vänner är fast beslutna att rädda Månskensbacka och de magiska ponnyerna. Inte ens när blixten slår ner i ladan och läckan i taket suger kraften ur Rose ger de upp. Men Rose mår inte bra och blir bara sjukare och sjukare. Ska de lyckas rädda både henne och stallet?

Stallet vid Björkgården – Läsnivå 2
Av Lena Ollmark
Selma och Kajsa är glada. De ska tillbringa hela sommaren på landet. Tillsammans. Med varsin sommarhäst. Hästarna hyrs in i ett stall som tillhör Björkgården. Men med stallet följer en spökhistoria. Och händelser som tyder på att den är sann! Saker och hästar försvinner spårlöst. Något otäckt hänger på höloftet. Ljud hörs, som påminner om gråt. Men så en dag – i sina försök att förstå – hittar tjejerna någonting under en kista i sadelkammaren. Kanske kan fyndet hjälpa dem …

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Flickan i Hasselskogen Läsnivå 2
Av Judy May
Åh nej! Hur kan föräldrar vara så jobbiga? Poppys föräldrar bestämde sig för att flytta hela familjen från stan ut till landet. Inte skoj! Poppys nya klasskompisar är inte alls särskilt snälla. De tycker bara att hon är en ytlig stadstjej … Men så börjar det hända mystiska saker, Poppy får brev i Hasselskogen (brev – mitt ute i en skog!), paret på Äggfarmen är mer otrevliga än vanligt och det börjar försvinna mat och andra saker från gården! Ska Poppy lyckas få några kompisar? Och ska hon lista ut vem det är som egentligen skriver breven till henne?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 14 augusti 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).