GIRL:IT

SELF-CARE!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: SELF-CARE! Att ta hand om sig själv kan låta självklart, men det är faktiskt ganska lätt att man glömmer att göra just det. Vad betyder egentligen uttrycket SELF-CARE? Det förklarar vi i det här numret. Du får också lära dig hur du varvar ner, läsa om allas vår favorit Zendaya och så spanar vi in den gulliga sengångaren.
• Bandana: Värm dig med en rosa bandana med kul tryck.
• 3D-klistermärken: Roliga klistermärken att sätta på böcker och prylar.
Överraskning: Något litet extra, och hemligt, till dig!

Du får en av böckerna:

Monstervakten Nelly – Läsnivå Start
Av Kes Gray
Nelly är inte rädd för monster. Sanningen är att hon faktiskt sitter barnvakt åt dem.

Har du någonsin försökt lära en chund, en hund med sex ben, att sitta? Eller gjort pannkakor med en orange Squurm? Varje gång Nelly ringer på dörren hos en monsterfamilj väntar nya utmaningar. Följ med på hennes galna barnvaktningsuppdrag!

Drömhäxan – Läsnivå 1
Av Allan Stratton
Det är det tolfte året av Den Stora Fasan. Drömhäxan är ute efter prinsessan Olivias hjärta, som betalning för en trollformel hon gav kungen och drottningen flera år tidigare. Inget barn i landet går säker. Men det tänker Olivia ändra på. Tillsammans med sin trogna vän, den talande musen Penelope, och bondpojken Milo, ger hon sig iväg på ett äventyr för att besegra Drömhäxan och hennes mardrömmar.

Tvillingar– Läsnivå 2
Av Sonya Mukherjee
Hailey och Clara har bott i samma lilla stad hela livet. Där är det inte längre någon som reagerar på att de är sammanvuxna tvillingar och sitter ihop vid ryggen. Men examen närmar sig. Det är dags att börja tänka på framtiden. Clara vill helst stanna nära deras trygga hem, medan Hailey vill ge sig ut i världen och se vad den har att erbjuda. Men hur gör man sina egna tankar och drömmar fria från sin systers, när man bokstavligen sitter ihop med varandra?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 25 oktober 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).