GIRL:IT

RYSLIGT HÄRLIG HÖST!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Rysligt härlig höst! Visst är det rysligt mysigt att få kura inomhus när hösten kommer?! Hitta ditt perfekta höstmys, baka något riktigt läskigt gott och spana in hur kändisarna klär ut sig i Halloween-tider! Du får också pepp och tips på hur du hanterar dina rädslor. Dessutom tio spännande måsten att göra i höst!
• Utdragbart pennfodral: Rymligt pennfodral som kan bli större – och mindre igen.
• Pennor, 2-pack: Blyertspennor med Halloween-motiv passar fint i pennfodralet.
• Överraskning: Något extra till dig!

Du får en av böckerna:

En hemlig drake – Läsnivå Start
Av Moa Mansén
– Jag önskar …, säger Siri tyst för sig själv. Men varför önska sådant som inte kan hända? Det är då hon hör det. Ett plopp. Alldeles bakom henne. Och en duns. Hon vänder sig om, blinkar, och så är den där. En drake.

Siri älskar djur över allt annat. Tänk att få ha ett eget husdjur! Men Teo, Siris bror, är jätteallergisk och mamma säger nej till att ha djur hemma. När Siri läser en gammal sagobok så önskar hon sig något. Och det är då draken dyker upp. Har hon önskat dit en drake …?

En oväntad syster – Läsnivå 1
Av  Olugbemisola Rhuda-Perkovich & Audrey Vernick
Det enda som Naomi och Naomi har gemensamt är sina förnamn. Ja, och att deras föräldrar har börjat dejta varandra. Suck! Deras dejtande föräldrar tycker det skulle vara jättebra om deras döttrar blev bästa kompisar. Därför tvingar de Naomi och Naomi att gå med i en programmeringsklubb, där de båda tjejerna måste hitta ett sätt att jobba tillsammans. Men kommer de även kunna hitta ett sätt att bli en riktig familj?

Vem duger?Läsnivå 2
Av Donna Cooner
Alla på Lindens skola är besatta av Bästa paret. Det är en ny app som lägger upp bilder av par, och frågar: Är tjejen värd killen? Relationer går i kras samtidigt som rösterna och de elaka kommentarerna börjar trilla in. Till en början är Linden fokuserad på andra saker. Som den söta killen Alex Rivera. Sitt skrivande. Men snart blir hon också intresserad av Bästa paret. Vem är det som publicerar bilderna? Vilka är det som röstar? Och vad kommer att hända när strålkastarljuset plötsligt hamnar på … Linden?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 25 oktober 2023.