PENNY & FRIENDS

NÄSTA BOX: RIDLOV!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Även om skolan tar en paus så tar inte ridningen ledigt!
• Necessär: Smidig liten väska, perfekt för sommarens äventyr och resor. Mått: 20 x 12 x 9 cm.
• 2 stycken armband: Ett sött armbands-set till dig!

Du får en av böckerna:

Månskensryttarna – Stormhingsten – Läsnivå 1
Av Linda Chapman
Har du vad som kravs för att bli en mästerryttare? Amara är överlycklig att Kalini ska börja rida på Mänskensbacka. Samtidigt blir det krångligt. För Amara får inte lov att berätta för Kalini om naturhästarnas hemlighet. Men hon vill inte ljuga för sin bästa vän. Dessutom ställer stora stormar till oreda i staden. Stormar som känns onaturliga, kanske till och med magiska …

Circus Maximus – Kapplöppning på liv och död – Läsnivå 2
Av Annelise Gray
Tolvåriga Dido drömmer om att bli den första kvinnliga vagnskötaren vid Circus Maximus. Hon hoppas att hon ska få träna och köra med den vilda och temperamentsfulla hästen Porcellus. Men flickor får inte lov att tävla i kapplöpning, så Dido får nöja sig med att hjälpa sin pappa Antonius med att träna det Gröna lagets hästar. Men när något fruktansvärt inträffar måste hon söka hjälp från oväntat håll. Vad kommer hända med hennes dröm om att tävla inne på Circus Maximus? Och kommer hon någonsin få återse sin älskade Porcellus?

Följ med på en spännande resa tillbaka i tiden, till romarriket och hästkapplöpningarna på den legendariska arenan Circus Maximus!

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Den mekaniska kråkan
Av Catherine Fisher
Den mekaniska kråkan låg på sidan. Det ena ögat såg rakt på henne … Seren är på väg mot ett nytt liv, med en ny familj, när hon står och väntar på tågstationen en sen kväll. Då kommer en främling och ger henne ett paket, inslaget i tidningspapper. Men vad innehåller egentligen paketet? Och vad är det som pågår i hennes nya hem, där folk är rädda för att prata om Familjen och alla verkar ledsna, trots att det snart är jul? Tillsammans med en talande kråka och en magisk snöglob beger sig Seren ut på en farlig resa för att återinföra lyckan till sitt nya hem. Vågar du följa med?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 30 maj 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).