GIRL:IT

REUSE:IT

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: REUSE:IT! Visst vill vi alla bidra till att få en bättre miljö och en planet som mår bra. I det här numret kan du läsa om hur du får en grönare vardag med hjälp av smarta tips. Läs också om vad kändisarna gör för att skona miljlön, och så visar vi hur du kan fixa till dina prylar istället för att slänga dem.
• Mjukisdjur: Afrikanska elefanten. Samla alla! I den här boxen får du den utrotningshotade afrikanska elefanten.
• 2 överraskningar: Nej, det här vill vi inte avslöja i förväg. Det är ju överraskningar!

Du får boken:
Planetens beskyddare
Av Clive Gifford

I den här boxen får alla samma bok – den roliga och spännande faktaboken Planetens beskyddare!

Jorden behöver hjälp, och det kan bli svårt att rädda planeten, men det finns hundratals små saker som du kan göra för att göra en STOR skillnad. Den här boken innehåller allt du behöver för att bli en KLIMATHJÄLTE och mycket mer. Du får läsa allt ifrån att kompostera mat och minska plastavfall till att städa upp stränder och ge djur och växter en hjälpande hand. Boken är full av fakta, aktiviteter och tips som hjälper dig att skydda vår otroliga värld. Är du redo för utmaningen?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 5 oktober 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).