PENNY & FRIENDS

PYSSLA & SYSSLA!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Nu är det dags att ta fram din kreativa sida! Här hittar du mängder med inspiration + massa annan hästig läsning.
DIY-magneter: Gör dina egna kylskåpsmagneter lätt och smidigt!
Måla med stickers: Se två söta djur växa fram med hjälp av siffror och klistermärken. Du får en fågel och en ekorre!
Multifärg-penna: Hästig penna med tio stycken färger att välja på!

Du får en av böckerna:

Ponnylägret – Megan & Mischief – Läsnivå 1
Av Kelly McKain
Det ska bli så roligt att få vara här på Ponnylägret! Jag längtar tills jag får träffa ponnyn jag ska rida, men jag är lite nervös också … Jag har bett om att få rida en snabb och framåt häst. Jag är redo för att vara Megan den modiga – nu kör vi! Följ med Megan under en vecka på Solbackas ridläger – kommer hon klara av den busiga hästen Mischief eller kommer Megan den modiga bli Megan den skraja?!

Stallet vid Björkgården – Läsnivå 2
Av Lena Ollmark
Selma och Kajsa är glada. De ska tillbringa hela sommaren på landet. Tillsammans. Med varsin sommarhäst. Hästarna hyrs in i ett stall som tillhör Björkgården. Men med stallet följer en spökhistoria. Och händelser som tyder på att den är sann! Saker och hästar försvinner spårlöst. Något otäckt hänger på höloftet. Ljud hörs, som påminner om gråt. Men så en dag – i sina försök att förstå – hittar tjejerna någonting under en kista i sadelkammaren. Kanske kan fyndet hjälpa dem …

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 9 januari 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).