PENNY & FRIENDS

NÄSTA BOX: PONNY!

Innehållet i denna box skiljer sig lite från hur det var planerat. Anledningen är kraftiga förseningar orsakade av båthaveriet i Suez-kanalen. Utlovat innehåll kommer dyka upp i box längre fram.


DU FÅR:

• PF-magasinet: Ponny-dags! Allt du behöver veta om dessa söta små krabater!
Väska: Hästigaste väskan i stan! På stranden, utflykten eller till vad du vill.
Överraskning: Superhemlig extragrej till dig!
Ponnyboken … och andra små hästar vi älskar: Ponnyer är det bästa som finns! Men vilken ras är egentligen mest lik dig och matchar dina intressen bäst? Ta reda på vilken ponnyras som passar dig, det är busenkelt med denna bok i din hand!

Du får en av böckerna:

I flygande tölt – Läsnivå 1
Av Cecilia Wedmark

Att tvingas flytta till ett annat land är inte lätt. Fia vet. Hur ska det till exempel gå för Pegasus – den vackra vildponnyn hon lämnat bakom sig? Varenda dag är en kamp mot oron och saknaden. Ända tills islandshästen Tryggur dyker upp …

Den trettonde hästen – Läsnivå 2
Av Amanda Willis

Kristys familj har det kämpigt, och några ridlektioner för hennes del är det inte tal om. Men så får hon jobb i ett privatstall. Där faller hon pladask för det stora kallblodet Cassius som är blind på ena ögat. Den stora utmaningen blir en kadriljtävling. Går det ens att rida kadrilj på en halvblind häst?!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 20 juli 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).