PENNY & FRIENDS

PONNY!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Är du redo för något litet, gulligt och alldeles oemotståndligt?!
Fidget-orm: Böj, bygg och vrid hur du vill med den här fidget-ormen!
Slap wrap-reflex: Praktisk, CE-godkänd, reflex med fint hästmotiv.
2 popcorn-bägare: Poppa popcorn med stil!

Du får en av böckerna:

Ponnytokiga prinsessan – Läsnivå 1
Av Diana Kimpton
Ett kungligt stall fullt av fina hästar. Låter toppen, eller hur? Men för prinsessan Ellie består livet mer av vinklektioner än ridlektioner. Trist! Som tur är låter den nya stallskötaren henne hjälpa till i stallet. Men vad är det för mystisk flicka som smyger runt bland hästarna? Kan hon vara inblandad i ponnyn Sundances försvinnande?

Spökritten – Läsnivå 2
Av Sofia Wallin
Ella tillbringar höstlovet hos sin mormor. Mitt ute i ingenstans. Det enda som finns i närheten är skog och hav. Och en granngård med två ensamma syskon och vackra fullblod. Men varför är hästarna så oroliga? Och varför tycker inte mormor om människorna på gården? Har det något att göra med flickan och hästen som försvann för länge sedan …?

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Tvillingar
Av Sonya Mukherjee
Hailey och Clara har bott i samma lilla stad hela livet. Där är det inte längre någon som reagerar på att de är sammanvuxna tvillingar och sitter ihop vid ryggen. Men examen närmar sig. Det är dags att börja tänka på framtiden. Clara vill helst stanna nära deras trygga hem, medan Hailey vill ge sig ut i världen och se vad den har att erbjuda. Men hur gör man sina egna tankar och drömmar fria från sin systers, när man bokstavligen sitter ihop med varandra?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 23 oktober 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).