PENNY & FRIENDS

PÅSK!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Påsken är här! Det blir allt från påskig novell och påskigt pyssel till tips på hur man är klimatsmart och tar hand om sina stallprylar.
• Ansiktsborste: Superfin borste till ditt djur eller dig själv.
• Fickspegel: Påskens sötaste spegel är garanterat denna!

Du får en av böckerna:

Leo sadlar om – Läsnivå 1
Av Jane Ayres
Leo kan knappt tro det. Han har vunnit en frågesport! Visserligen med ett udda pris – en westernlektion. Men ändå. Snart inser Leo dessutom att westernridning är skoj. Om bara hans syster och hans bästa kompis också kunde fatta det och sluta reta honom. Men så en dag är olyckan framme. Och då är minsann Leos kunskaper bra att ha!

Världens bästa hästskötare – Läsnivå 2
Av Martina Eberhard
Tre månader. Så lång tid har det gått sedan Anna, hennes mamma och två småbröder flyttade till Skåne. Saknaden efter bästisen Linda och ponnyn Sesam är fortfarande stark. Det enda som gör det bättre är hästarna på granngården. När hästarnas ägare Vibeke blir sjuk får Anna världens chans – att ta hand om och rida Vibekes fina hästar. Visst, Anna verkar ha en förmåga att råka ut för de konstigaste olyckor. Och hästarna gör det inte alltid lätt för henne. Men Anna är fast besluten – hon ska bli världens bästa hästskötare!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 27 mars 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).