GIRL:IT

PÅSK!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: PÅSK! Med påsken börjar våren! Har du börjat känna av lite härliga vårkänslor? Nu när solen tittar fram blir man sugen på att vårstäda, eller hur? Du får smarta tips för att röja i ditt rum, i garderoben och också i mobilen. Och vem eller vad gömmer sig i påskäggen? Det är något att klura på!
Söt plåtask: Söt ask att ha som prydnad eller spara små hemligheter i. Vilken ask får du?
Snoddar till håret: Håll håret på plats med snoddar som inte trasslar in sig!

Du får en av böckerna:

Lottie Liptons äventyr – Kairokattens förbannelse – Läsnivå Start
Av Dan Metcalf
Välkommen till British Museum – där underliga saker alltid verkar hända. Tur att Lottie Lipton finns där för att lösa mysterierna! Först försvinner den värdefulla Kairokatten från sin utställning och sedan bryter sig någon in på museet … Kan Lottie och hennes vänner följa ledtrådarna och lösa gåtorna innan det är för sent? Psst, den här boken innehåller två olika berättelser!

Amelias räddning – Läsnivå 1
Av Becky Citra
Amelias värld rasade samman när hennes föräldrar flyttade isär och hon var tvungen att lämna sitt gamla liv bakom sig. Så när Duke och Gabriella flyttar in i källaren med alla sina djur, känner Amelia att något roligt äntligen händer igen! Men det är inte så lätt att glömma en massa djur, speciellt inte från Amelias mamma … Amelia tänker dock göra vad som helst för att få behålla sin nyfunna familj. Vad som helst.

Den mekaniska kråkan – Läsnivå 2
Av Catherine Fisher
Den mekaniska kråkan låg på sidan. Det ena ögat såg rakt på henne … Seren är på väg mot ett nytt liv, med en ny familj, när hon står och väntar på tågstationen en sen kväll. Då kommer en främling och ger henne ett paket, inslaget i tidningspapper. Men vad innehåller egentligen paketet? Och vad är det som pågår i hennes nya hem, där folk är rädda för att prata om Familjen och alla verka ledsna, trots att det snart är jul? Tillsammans med en talande kråka och en magisk snöglob beger sig Seren ut på en farlig resa föra att återinföra lyckan till sitt nya hem. Vågar du följa med?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 30 mars 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).