PENNY & FRIENDS

NÄSTA BOX: OUTDOOR!

DU FÅR:

Penny & Friends-magasinet: I nya magasinet är det dags att njuta av sommaren och rida ut i naturen. Vi tipsar om den perfekta picknick-maten och hur man kan kombinera träning med uteritt. Missa inte!
• Väska: Hästigaste väskan i stan! På stranden, utflykten eller till vad du vill.
• Vattenflaska: Smidig, vikbar vattenflaska.
• Överraskning: Superhemlig extragrej till dig!

Du får en av böckerna:

Penny & Stallkatten räddar julen – Läsnivå 1
Av Moa Mansén

Stallkattens önskelista till julafton är borta. En stöddig rosa pudel flyttar in. Katt-a-strof! Sämsta julen någonsin! Än värre blir det när ett par mystiska typer dyker upp. Stallet är i fara! Nu är det upp till Penny och Stallkatten att rädda kompisarna!

Den ledsna ponnyn – Läsnivå 2
Av Anna Sellberg

Kalle är den fulaste ponny Elsa sett. Han är svår att rida och har alltid öronen bakåt. Ändå tackar hon ja till att bli hans skötare. Det finns ju ingen annan som vill. Men snart märker Elsa att det är något alldeles speciellt med Kalle. Vad har hänt honom innan han kom till ridskolan? Elsa börjar forska i hans förflutna …

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 23 juni 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).