GIRL:IT

NYTT ÅR!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Nytt år, nya möjligheter! Välkommen 2021! Lär dig allt du behöver veta om ROBLOX – stor special! Kan du räkna ut vilken kändis som har gett vilket nyårslöfte? Tips på hur du färgar håret utan att skada det och mini-test: Vilken chokladsort är du?
• Scrunchie: Fin scrunchie till håret – eller som armband!
• Dagbok: Söt dagbok i filt för viktiga saker med gullig sengångare på cover!

Du får en av böckerna:

Lottie Liptons äventyr – Läsnivå Start
Av Dan Metcalf
Lottie bor på ett av världens mest kända museer – British Museum. Där blir hon jämt indragen i nya mysterier. Kan du hjälpa Lottie att lösa gåtorna? I den här boken hittar du två berättelser om Lottie och British Museum, tillsammans med gåtor och klurigheter som du och ditt barn kan hjälpas åt att lösa. Perfekt för alla nybörjardetektiver!

Alexia och regnbågsfamiljen – Läsnivå 1
Av Linda Skugge
Alexia och hennes bästa kompis Ella ska på teaterläger! Men när lägret inte är så fantastiskt som Alexia och Ella hade hoppats, vad ska de göra då? Svaret är enkelt: Gerillateater!

En fristående uppföljare på Linda Skugges Ella och YouTube-paniken, nominerad till Barnradions bokpris 2018. Specialskriven för GIRL:IT!

Hemligheter och symaskiner – Läsnivå 2
Av Katy Cannon
Grace hade en plan för det här året − få huvudrollen i skolpjäsen och stå i rampljuset. Att lära sig sy ingick inte i den planen. Men efter att ha fått veta en stor familjehemlighet behöver hennes familj verkligen lappas ihop, och det är upp till Grace att göra det.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på ”Min sida”. Sista avbeställningsdatum: 10 januari 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir.