PENNY & FRIENDS

MUMS!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Godsaker är gott – det hörs ju på namnet! Här blir det recept och baktips, till både dig och hästen.
• Baksticka: Kolla när ditt mästerverk i ugnen är klart!
• Slickepott: It’s cookie time! Perfekt att röra smeten med.
• Servetter: 10 stycken servetter med fint hästmotiv.
• Överraskning: Nix-pix, vi avslöjar ingenting!

Du får en av böckerna:

Snöponnyns hemlighet – Läsnivå 1
Av Pamela Kavanagh
Mitt i den yrande snöstormen dyker den upp – snöponnyn. Toppen … Izzie har ju fått nog av hästar. Men var kommer ponnyn ifrån? Och varför uppför sig gårdens djur så underligt mot den?

På tal om underligt … Izzies mamma börjar prata om önskningar till månen och gamla skrönor om spökhästar. Izzie håller på att bli tokig. Varför skulle den snövita ponnyn tvunget dyka upp just på deras gård?!

Skymningshästen – Läsnivå 2
Av Emma Raven
Salma och hennes föräldrar har precis flyttat. Igen. Den här gången har de hamnat ute i skogen. Grannarna är lite udda. Fast spännande. Och så har de vackra hästar. Salma känner sig genast dragen till hästarna – särskilt Luce. Hon kan inte låta bli – hon bara måste rida honom!

Samtidigt börjar det hända oförklarliga saker i huset. Finns det något ute i skogen som orsakar det? Eller är det Luces fel?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 1 mars 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).