GIRL:IT

MOVE:IT!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: MOVE:IT! Dags att röra på sig, men vem är du när det gäller sport? Lag- eller ensamsportaren? Och vilka sporter ägnar sig egentligen kändisarna åt? Vi kollar också på sporter där tjejer visat vägen. Men tänk på att sport – och allt annat – ska vara kul. Se upp så du inte pressar dig och har för höga krav på dig själv.
• Mjukisdjur: Myrkotte! Samla alla! I den här boxen får du den utrotningshotade Myrkotten.
• Svettband: Coolt band att ha när du sportar.

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Älvornas bo – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Tänk om du hade ett magiskt armband som gjorde att du kunde trolla fram vad som helst? När Evie hittar några busiga älvor i trädgården intill vet hon att det är dags att bege sig ut på ett nytt magiskt äventyr!

Alexia och regnbågsfamiljen – Läsnivå 1
Av Linda Skugge
Alexia har allt man kan önska sig. Världens bästa mamma, bästa kompisen Ella, och teaterlägret de ska gå på. Men hon har ingen pappa. Hon tänker ofta på honom, vet han ens om att hon finns? Hon kan bara inte prata med mamma, då skulle hon kanske tro att Alexia är otacksam. Och när teaterlägret inte är så fantastiskt som Alexia och Ella hade hoppats, vad ska de göra då? Svaret är enkelt: Gerillateater!

En fristående uppföljare till Ella och YouTube-paniken, nominerad till Barnradions bokpris 2018. Här får vi följa en ny karaktär genom galna och känslosamma upptåg!

Nancy Parker – Spöken och smugglare – Läsnivå 2
Av Julia Lee
Jag sitter i sängen på mitt nya rum. Det är mitt i natten och jag har inte sovit en blund. Varenda bit av mig är redo att upptäcka ännu en KONSTIG HÄNDELSE. Inte för att någonting har hänt. Men jag är rädd att det ska hända. Nancy Parker tror att lyckan är gjord när hon hittar det perfekta jobbet i ett gammalt hus vid havet. Men spöklika ljud får Nancy att damma av sin detektivhatt.

Vilka skrämmande hemligheter kommer hon att hitta under sin utredning? Vem (eller vad) är det som egentligen ger ifrån sig de mystiska knarrandena och dunsarna, som bara Nancy verkar höra? Vill någon (eller något) ha ut dem ur huset? Och vilka faror innehåller den mörka och fuktiga källaren …?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 24 april 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).