GIRL:IT

MAXA MYSET!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Maxa myset! Mysa kan man göra på så många sätt, men det som är allra viktigast är att du tar hand om dig själv. Så lär dig slappna av och komma ner i varv med hjälp av enkla övningar. Men glöm så klart inte dina vänner! Varför inte fixa fredagsmys och bjud på pizza? Läs också om mysiga konton att följa.
• Sadelskydd: Slipp regn och fukt på cykelsadeln med det här gulliga sadelskyddet!
• Hårsnodd: Rosa snodd med kaninöron håller håret på plats.
• Överraskning: Mysig överraskning bara för dig!

Du får en av böckerna:

Mysteriet med Klubbhuset – Läsnivå Start
Av Erika McGann
Cass och hennes bästa kompisar, Lex och Nicholas, är gänget på Bubbelgatan! De utreder brott, löser mysterier och är med om spännande äventyr. De har till och med ett eget, hemligt klubbhus! Gänget gör sig snabbt hemma i klubbhuset, där de börjar planera sitt nästa äventyr, då de inser att någon använder klubbhuset när de inte är där?! Saker flyttar på sig, kakor försvinner och dörren står öppen när de kommer. Vem är det som använder deras klubbhus? Följ med Cass och gänget när de undersöker mysteriet med klubbhuset!

Superhemliga superspioner – mysteriet med det allseende ögat – Läsnivå 1
Av Max Mason
Maddie är van vid att bli förbisedd: av hennes föräldrar (som försvann), av hennes  vänner (som inte ens existerar …), och till och med av domarna på vetenskapsmässan (som tycker att hon har ”så mycket … potential”). Så när en mystisk man som kallas Rekryteraren bjuder in henne att gå med i ett hemligt sällskap blir Maddie väldigt förvånad. De superhemliga superspionerna visar sig vara Illuminati – världens mest hemlighetsfulla organisation. Men det som är ännu mer chockerande är att Illuminati består av barn! Tillsammans måste de beskydda mänskligheten från alla som hotar den och se till att jorden fortsätter snurra. Inga problem, eller hur?

Följ med in i världen av superhemliga superspioner och alla deras prylar, hemliga koder och fantastiska äventyr!

Flyga bort Läsnivå 2
Av Lucy Christopher
Det är en grå vintermorgon. Islas pappa blir sjuk och hamnar på sjukhus. Där möter hon Harry, en kille med hår som en seriefigur. Från ett fönster på sjukhuset ser Isla och Harry en vild svan i en sjö. Svanen försöker flyga, men kan inte. Om Isla bara kan hjälpa svanen att flyga kanske allt annat också löser sig …

En magiskt spännande historia om kärlek, svanar, familj och att flyga bort.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 1 mars 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).