GIRL:IT

MAGIC!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: MAGIC! Hur är det egentligen att jobba som en riktig magiker? Visst låter det otroligt spännande?! Vi har träffat en magiker som berättar hur det är. Testa också vilken typ av trollkarl du är! Massor med spännande fakta om magiska varelser, men du lär dig också hur du ska vara noga med att kolla källan till saker du hör och läsa, det vill säga källkritik.
• Vantar: Finaste vantarna värmer gott, och bildar ett sött kattmönster. Touch-funktion!
• Fickspegel: Smart spegel att ha i väskan, med magisk enhörning på locket.
• Överraskning: Det är ju en överraskning! Inget som avslöjas i förväg.

Du får en av böckerna:

Monstervakten Nelly – Läsnivå Start
Av Kes Gray
Nelly är inte rädd för monster. Sanningen är att hon faktiskt sitter barnvakt åt dem.
Har du någonsin försökt lära en chund, en hund med sex ben, att sitta? Eller gjort pannkakor med orange Squurm? Varje gång som Nelly ringer på dörren hos en monsterfamilj väntar nya utmaningar. Följ med på hennes galna barnvaktningsuppdrag!

Superhemliga superspioner – till dig som har Läsnivå 1 och 2
Av Max Mason
Folk verkar aldrig riktigt se Maddie. Så när den hemliga Rekryteraren bjuder in henne till att vara med i ett hemligt sällskap tror hon knappt att det är sant. Men att bli fulländad medlem i Illuminati är inte så lätt som Maddie först trott. Kommer hon och hennes nyvunna vänner klara av kraven?
Häng med på ett fartfyllt äventyr!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 28 oktober 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).