GIRL:IT

LOVE!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: All you need is LOVE! Kärlek på djupet, vad händer egentligen i kroppen när man blir kär? Läs om hur du kärleksbombar dig själv – boosta din självkänsla. Vi berättar om djuren som håller ihop hela livet. Dessutom massor med söta djurbilder, klurigheter och fina posters
• Mjukisdjur – tiger: Samla alla! I denna box får du den utrotningshotade tigern.
• Reflekterande stickers: Coola stickers lyser upp i mörkret! Sätt dem på väskan eller jackan.

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Älvornas bo – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
En ny bok om Evie, som får magiska armband från sin farmor!
När Evie hittar några busiga älvor i trädgården intill vet hon att det är dags att bege sig ut på ett nytt magiskt äventyr …

Level Up – Block och Pixlar – Läsnivå 1
Av Tom Nicoll
Illustrerad av Anjan Sarkar
Flo och Max har fastnat i ett nytt dataspel – Blocktopia! Hur ska de göra för att ta sig ut? Och kommer de hinna göra det innan det är GAME OVER …?

Vem duger? – Läsnivå 2
Av Donna Cooner
Bästa paret är en ny app som dyker upp på Lindens skola. Den lägger upp bilder på par och frågar: Är tjejen värd killen? Relationer går i kras samtidigt som rösterna och de elaka kommentarerna börjar trilla in. Men vem är det som publicerar bilderna, vilka är det som röstar? Och vad kommer att hända när strålkastarljuset plötsligt hamnar på … Linden?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på “Min sida“. Sista avbeställningsdatum: 2 februari 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir.