GIRL:IT

LIFE AT THE BEACH!

På grund av leveransförseningar orsakade av båthaveriet i Suez-kanalen har innehållet i denna box tyvärr ändrats lite. Som kompensation skickar vi med en EXTRA överraskning. 


DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Äntligen sommar och tid för stranden! Gör vårt roliga test: Vilken sak ska du absolut inte glömma att ta med i strandväskan? Vi tipsar också om vad du kan hitta på utomhus; allt från tältning till vad du gör om du skulle gå vilse. Hur övar man att känna tacksamhet? Det visar vi hur. Dessutom dags för ett stort sommarhoroskop och mästerkocken Tove som bjuder på sommarens bästa bakning!
• Form för is-bitar: Gör dina egna is-bitar i form av en ananas! Den gula silikonformen gör det lätt att få ut is-bitarna.
• Vattentålig plånbok: OBS! Denna produkt ersätts med en överraskning.
• Överraskning!
• EXTRA överraskning!

Du får en av böckerna:

En hemlig drake – Läsnivå Start
Av Moa Mansén
Siri älskar djur över allt annat. Tänk att få ha ett eget husdjur! Men Teo, Siris bror, är jätteallergisk och mamma säger nej till att ha djur hemma. När Siri läser en gammal sagobok så önskar hon sig något. Och det är då draken dyker upp. Har hon önskat dit en drake …?

Level Up – Monsterfajten – Läsnivå 1
Av Tom Nicoll
Kompisarna Flo och Max fortsätter sin resa genom dataspelens världar! Den här gången har de hamnat i Monsterfajten, där de behöver samla ihop ett lag för att vinna hela turneringen. Kommer Flo och Max att lyckas, eller kommer det bli Game Over?

Tvillingar – Läsnivå 2
Av Sonya Mukherjee
Hailey och Clara har bott i samma lilla stad hela livet. Där är det inte längre någon som reagerar på att de är sammanvuxna tvillingar och sitter ihop vid ryggen. Men där dags att börja tänka på framtiden. Hur gör man sina egna tankar och drömmar fria från sin systers, när man bokstavligen sitter ihop med varandra?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 3 juni 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).