GIRL:IT

LET´S CUDDLE!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Let´s cuddle! Gosiga och mysiga djur i överflöd – kan man tänka sig något bättre?! Men vilken husdjurstyp är du – gör vårt test! Och vad har egentligen kändisarna för udda favoritdjur?! DIY – roliga och enkla saker med djurtema. Dessutom recept på en smarrig sommartårta! Passa på att dekorera med de roliga kakdekorationerna du får i den här boxen.
• Mobilhållare: Cool astronaut gör det lätt att ställa mobilen. Höjd: 8,7 cm.
• Kakdekorationer: Fina dekorationer till sommartårtan.
• Överraskning: Hemlig sommarpresent!

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Silverenhörningen – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Evie har flyttat till en ny stad och måste börja i en ny skola. Men tänk om hon inte hittar några vänner där? Tur att farmor Iris skickar en present som kommer fram precis i tid för att muntra upp Evie: ett fint armband! Men det är något konstigt med armbandet … det verkar vara magiskt!

Level Up – Block och pixlar – Läsnivå 1
Av Tom Nicoll
Fångade i ett videospel där alla är ute efter dem … Om Flo och Max någonsin vill kunna återvända till den verkliga världen, måste de LEVLA!

Flo och Max har fastnat i ett av de tråkigaste spelen Flo vet. Men Max älskar det! Han är övertygad om att ifall de bygger den perfekta staden kommer de att kunna åka hem igen. Om Flo vill bevisa att han har fel måste hon samarbeta med de mest osannolika personerna … Kan Flo och Max hitta vägen ut eller blir det GAME OVER?

Nancy Parker – Spöken och smugglareLäsnivå 2
Av Julia Lee
Jag sitter i sängen på mitt nya rum. Det är mitt i natten och jag har inte sovit en blund. Varenda bit av mig är redo att upptäcka ännu en KONSTIG HÄNDELSE. Inte för att någonting har hänt. Men jag är rädd att det ska hända.

Nancy Parker tror att lyckan är gjord när hon hittar det perfekta jobbet i ett gammalt hus vid havet. Men spöklika ljud får Nancy att damma av sin detektivhatt. Vilka skrämmande hemligheter kommer hon att hitta under sin utredning? Vem (eller vad) är det som egentligen ger ifrån sig de mystiska knarrandena och dunsarna, som  bara Nancy verkar höra? Vill någon (eller något) ha ut dem ur huset? Och vilka faror innehåller den mörka och fuktiga källaren …?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 20 juli 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).