GIRL:IT

LET IT SNOW!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Let it snow! Finns det något mysigare än när snön singlar ner? Vi berättar hur det är på Nordpolen och tipsar om härliga vintervärmare. Du får också recept på smarriga snöbollar och kan läsa om hur djuren har det på vintern. Det och mycket annat får du veta i vårt härligt snöiga magasin!
• Tub-halsduk i fleece: Mysig och värmande när kylan kommer.
• Snäpp-armband: Finfint armband med isbjörn till dig!
• Överraskning: En överraskning är en överraskning!

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt och de försvunna prinsarna – Läsnivå Start
Av Babette Cole
Den här sagan har allt: Blivande prinsessor, illaluktande troll, en smart jätte, en listig häxa, hundratals grodor och paddor och – såklart – Prinsessan Vet Allt! Prinsessan Vet Allt är inte som andra prinsessor: hon kör motorcykel, vill aldrig gifta sig och det är hon som räddar prinsarna. Nu kör vi!

Level Up – Den stora kampen – Läsnivå 1
Av Tom Nicoll
Fångade i ett videospel där alla är ute efter dem … Om Flo och Max någonsin vill kunna återvända till den verkliga världen, måste de LEVLA! Flo och Max kastas in i ett spel där lag med olika, helgalna varelser slåss på episka arenor. När tävlingen är på väg att starta har Flo och Max fortfarande inget eget lag! De två vännerna måste verkligen bli kreativa om de vill ha en chans att vinna … Kan Flo och Max bli kampens mästare eller blir det GAME OVER?

Emmy levlar Läsnivå 2
Av Helen Harvey
Emmy är en stjärna på datorspel och spelar som en eldvarelse med magmaklor och en eldsprutande mun. När hennes spelvideo blir viral, får hon plötsligt tusentals fans som vill se henne besegra den stora drottningen Komposta. Livet i skolan är inte lika enkelt – framför allt inte när drottning Elak, Vanessa, bestämmer sig för att Emmy är konstig. Konstig därför att hon har dålig handstil, hemska kläder och inte har någon pappa. Emmy har redan besegrat drottning Komposta. Nu är det dags att levla och besegra drottning Elak en gång för alla.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 16 november 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).