GIRL:IT

LAZY DAYS!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Lazy days! Lata, soliga dagar – precis så ska sommaren vara. Men börjar det bli liiite för långtråkigt så tipsar vi om 50 saker man kan göra på sommarlovet! Lite extra klurigheter för stranden får du också i nästa magasin, plus massor med rolig fakta om havet. Så njut av dina lediga dagar – och blir du för varm så visar vi hur du gör din egen glass.
• Solglasögon: Skydda ögonen med coola solglasögon!
• Tygkasse: Snyggaste tygkassen till stranden!
• Överraskning: En liten sommarpresent till dig!

• Du får en av böckerna:

Monstervakten Nelly – Läsnivå Start
Av Kes Gray
Nelly är inte rädd för monster. Sanningen är att hon faktiskt sitter barnvakt åt dem. Har du någonsin försökt lära en chund, en hund med sex ben, att sitta? Eller gjort pannkakor med en orange Squurm? Varje gång som Nelly ringer på dörren hos en monsterfamilj väntar nya utmaningar. Följ med på hennes galna barnvaktningsuppdrag!

Alexia och regnbågsfamiljen – Läsnivå 1
Av Linda Skugge
Alexia har allt man kan önska sig. Världens bästa mamma, bästa kompisen Ella, och teaterlägret de ska gå på. Men hon har ingen pappa. Hon tänker ofta på honom, vet han ens om att hon finns? Hon kan bara inte prata med mamma, då skulle hon kanske tro att Alexia är otacksam.

Och när teaterlägret inte är så fantastiskt som Alexia och Ella hade hoppats, vad ska de göra då? Svaret är enkelt: Gerillateater!

En fristående uppföljare till Ella och YouTube-paniken, nominerad till Barnradions bokpris 2018. Här får vi följa en ny karaktär genom galna och känslosamma upptåg!

LjusglimtarLäsnivå 2
Av Ann Coburn
Ellies lillebror Danny försvinner utan ett spår. Den enda som kan hitta honom är Ellie. Men hur? Några ljusglimtar på ett berg leder både Ellie och Danny på en magisk resa till en annan värld.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 28 juni 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).