GIRL:IT

KEEP IT COOL!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: KEEP IT COOL! Sommar och varma dagar, kanske läge att känna sig lite cool! Vi har plockat fram iskalla prylar, svalkande drycker och roliga fakta om vattendjur! Dessutom pepp på hur du vågar vara ditt coolaste jag och kul test med roliga frågor att ställa till varandra så du och dina kompisar lär känna varandra ännu bättre.
• Keps: Cool keps med tryck – för soliga dagar – Bee happy!
• Metallsugrör: Ett smart sugrör i metall, med vattenmelon på, till sommarens svalkande drycker!
• Överraskning: En liten hemlis följer också med i den här boxen.

Du får en av böckerna:

En hemlig drake – Läsnivå Start
Av Moa Mansén
– Jag önskar …, säger Siri tyst för sig själv.
Men varför önska sådant som inte kan hända? Det är då hon hör det. Ett plopp. Alldeles bakom henne. Och en duns. Hon vänder sig om, blinkar och så är den där. En drake.

Siri älskar djur över allt annat. Tänk att få ha ett eget husdjur! Men Teo, Siris bror, är jätteallergisk och mamma säger nej till att ha djur hemma. När Siri läser en gammal sagobok så önskar hon sig något. Och det är då draken dyker upp. Har hon önskat dit en drake …?

En evig sommardag – Läsnivå 1
Av Dorian Cirrone
Tänk om du fick chansen att leva i en evig sommar! Skulle du göra det då? På sin sista sommarlovsdag hittar Haleigh en förpackning med mystiska oljefärger i sin ryggsäck. Hon målar en tavla med dem och nästa dag vaknar hon upp … till samma dag som igår? Färgerna är magiska!
Nu har hon en möjlighet att få stanna i sommaren för alltid! Men det har ett högt pris att stanna på en och samma plats för alltid …

Vem duger? – Läsnivå 2
Av Donna Cooner
Alla på Lindens skola är besatta av Bästa paret. Det är en ny app som lägger upp bilder av par, och frågar: Är tjejen värd killen? Relationer går i kras samtidigt som rösterna och de elaka kommentarerna börjar trilla in.

Till en början är Linden fokuserad på andra saker. Som den söta killen Alex Rivera. Sitt skrivande. Men snart blir hon också intresserad av Bästa paret. Vem är det som publicerar bilderna? Vilka är det som röstar? Och vad kommer att hända när stråkastrljuset plötsligt hamnar på … Linden?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 26 juli 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).