GIRL:IT

KAWAII!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Kawaii! Kawaii betyder sött eller gulligt på japanska, och det är precis vad nästa nummer kommer att vara – sött och gulligt från början till slut. Söta djur, gulligt och gott att äta, sockersött plock och lite kawaii-stil-inspo! Dessutom pepp om att känna sig annorlunda.
• Origami-set: 16 stycken söta motiv att vika. Instruktioner medföljer såklart!
• 3 ringar: Tre ringar i metall med coola motiv.
• Nyckelring: Lysande banan till nycklarna (med LED).

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Silverenhörningen – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Evie har flyttat till en ny stad och måste börja i en ny skola. Men tänk om hon inte hittar några vänner där? Tur att farmor Iris skickar en present som kommer fram precis i tid för att muntra upp Evie: ett fint armband! Men det är något konstigt med armbandet … det verkar vara magiskt!

Önsketrädet – Läsnivå 1
Av Katherine Applegate
Träd är inte så bra på att dra skämt, men de kan verkligen berätta historier …

Röd är ett väldigt gammalt träd och har sett det mesta. Röd är områdets ”Önsketräd”, vilket betyder att folk kommer dit för att lämna sina önskningar, skrivna på tygstycken och knyta dem runt trädets grenar. Man skulle kunna säga att Röd har sett allt. Tills en ny familj flyttar in. Alla välkomnar inte den nya familjen och Röds erfarenheter som ett Önsketräd blir plötsligt viktigare än någonsin.

Folk säger att träd inte kan prata. Men kanske behöver de bara att någon lyssnar? Så följ med, sitt ner och lyssna på Röds historia.

Flyga bort Läsnivå 2
Av Lucy Christopher
Det är en grå vintermorgon. Islas pappa blir sjuk och hamnar på sjukhus. Där möter hon Harry, en kille med hår som en seriefigur. Från ett fönster på sjukhuset ser Isla och Harry en vild svan i en sjö. Svanen försöker flyga, men kan inte. Om Isla bara kan hjälpa svanen att flyga kanske allt annat också löser sig …

En magiskt spännande historia om kärlek, svanar, familj och att flyga bort.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 21 mars 2024.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).