PENNY & FRIENDS

NÄSTA BOX: KÄRLEK!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Love is in the air! Räkna med att varje sida i magasinet är lite extra kärleksfull!
• Dekorationskonfetti: Hjärtan och hästskor i olika färger att dekorera med! 60 stycken.
• Ridvantar: Sköna ridvantar med grepp på ena sidan.
• Överraskning: Penny och Stallkatten avslöjar ingenting!

Du får en av böckerna:

Månskensryttarna – Eldhästen – Läsnivå 1
Av Linda Chapman
Har du vad som krävs för att bli en mästerryttare?

När Amara börjar hjälpa till i stallet Månskens­­backa, dras hon genast till hästen Ember. En vacker, svart ponny som verkar förstå hennes innersta tankar. Men hon förstår inte riktigt hur speciell Ember är, förrän han en dag avslöjar sin sanna natur för henne …

Men Ember är i fara. Nattryttarna från grannstallet vill stjäla hans magiska krafter. Han behöver Amaras hjälp, men kommer hon att övervinna sina rädslor och bli Embers mästerryttare – innan det är för sent?

Den ledsna ponnyn – Läsnivå 2
Av Anna Sellberg
Kalle är den fulaste ponny Elsa sett. Han är svår att rida och har alltid öronen bakåt. Ändå tackar hon ja till att bli hans skötare. Det finns ju ingen annan som vill. Men snart märker Elsa att det är något alldeles speciellt med Kalle. Vad har hänt honom innan han kom till ridskolan? Elsa börjar forska i hans förflutna …

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
En räv av sammet
Av Catherine Fisher
Efter att ha räddat Tomos från förtrollning njuter föräldralösa Seren Rhys av sin första sommar på Plas-y-Fran. Men när hösten kommer tar den med sig en mystisk ny guvernant som verkar ha för avsikt att dra Tomos bort från Seren och hans familj. Farliga figurer lurar i huset och Seren fruktar det värsta, så hon ber den mekaniska kråkan om hjälp. Kan han nå henne i tid, och kommer Tomos att kunna fly de magiska varelserna som hotar att fånga honom?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 1 februari 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).