PENNY & FRIENDS

KÄRLEK!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Det är kärlek i luften – och i stallet! Massa härlig hästläsning inför årets stora kärleksdag.
• Ridstrumpor: Fina rosa ridstrumpor med glittriga hjärtan på.
• Armband med berlock: Med detta armbandet lär ingen missa vilket som är ditt älsklingsdjur!

Du får en av böckerna:

Holly sitter upp – Läsnivå 1
Av Julie Hollings
Holly kan allt om hästar. Det tror åtminstone hennes bästa vän Chloe. Så vem är det självklara valet när Chloe behöver hjälp med sin häst Amber? Holly, såklart! Det finns bara ett problem – Holly har knappt suttit på en häst! Men det kan hon inte avslöja för Chloe. Nu gäller det att Holly lär sig rida – snabbt!

I rosens krets – Läsnivå 2
Av Jessica Day George
När föräldralösa Anthea Thornley får ett brev från en farbror hon knappt visste att hon hade så vågar hon äntligen tro att hon har hittat ett hem där hon kan få stanna. Men väl framme vid sitt nya hem upptäcker hon att hennes farbror föder upp hästar – djur som är förbjudna att äga och föda upp. Vad som är ännu märkligare är att det verkar som att hon kan höra hästarnas tankar …

Men allt är inte som det verka i kungariket och när faran kommer till Antheas hem och hotar hennes nya familj och hästarna, har hon inget annat val än att ge sig ut på en farofylld resa!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 2 februari 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).